2020. November 26. Virág

Sport

Győzött a lángos és a kürtöskalács

Antal Tibor | 2020. Szeptember 13. 18:55:52 | Utolsó frissítés: 2 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Az átlagosnál több gyereket vittek le vasárnap a Bajai LC bemutatkozó hazai mérkőzésére, melyet a Kisszállás ellen játszottak. Nem csoda, hisz a kicsiket ajándék lángos, vagy kürtöskalács várta. A nagyok inkább a fröccsre és a sörre haraptak.

A sajtos – tejfölös az igazi

Nehéz megszokni, hogy a legjobb bajai gárdának a megyei III. osztályban kell játszania, de ha már erre kényszerült az újonnan alakított csapat, legalább magabiztosan hozza a mérkőzéseket, hogy teljesítve a kötelező elvárást jövőre már a II. osztályban focizhasson. Melyben nem mellékesen az előző sugovica – parti alakulat a Bajai SK a vírus miatt félbeszakadt szezonban az élen állt, és ha semmi rendkívüli nem jött volna közbe, akkor most megyei I. osztályú meccsekre járhatnánk.

De ezzel már kár is foglalkozni. A mérkőzés krónikájáról dióhéjban annyit, hogy már – már szokásosként gyorsan hátrányba került a Koch csapat, ám ettől nem esett kétségbe, és simán erőlködés nélkül hozta a papírformát. A három gólt szerző Nagy Előd vezérletével már a félidőben 4 – 1 volt, a végén pedig 8-1-et mutatott volna az eredményjelző, ha működött volna. Emellett rengeteg helyzet is kimaradt a vendég kapu előtt. Igazából nem ziccerekről beszélhetünk, de számtalan lövőhelyzetet alakítottak ki a kék – sárgák, ám ezek sokszor pontatlanok voltak, illetve Malustyik Máté védett többször önfeláldozóan. A Kisszállás pedig a második félidőre eléggé elkészült az erejével a nagy melegben, inkább csak a védekezéssel foglalkoztak.

Air Malustyik

Bajai LC – Kisszállási SC 8 – 1 ( 4 – 1)

Gólszerzők:Nagy E 3, Pintér 2, Szilágyi, Papp, Koch ill. Lengyel

Edzői értékelések:

Koch Tamás (Bajai LC): A szokásos hibánkat megcsináltuk az elején, amiből vezetett az ellenfél, de aztán utána tudtuk rendezni a sorokat és már az első félidőben megvolt a magabiztos előnyünk. Utána igazából már csak a különbség volt a kérdés. Jövő hétre kell igazán összeszednünk magunkat, hiszen a bajnokság rangadója következik, ugyanis az igencsak megerősödött Kelebia otthonába utazunk. Arra kértem a játékosokat, hogy ne álljunk le 2 -3 gólos vezetésnél, hanem próbáljunk minél többet rúgni, hogy kiszolgáljuk a közönséget, és örülök, hogy jó pár szép gólt is láthatott a publikum.

Urlauber István (Kisszállás): Ezen a mérkőzésen kijött a nagyobb tudás, az egyéni képességek, a több edzés, a jobb kondíció. Gratulálok a Bajának, nekünk nem őket kell megverni. Teljesen új csapatunk van, melyet zömmel helyiek alkotnak, csupán három halasi és egy jánoshalmi “légiósunk” van. A cél hogy erre alapozva érjünk el minél jobb eredményt a bajnokságban.

Hol a labda?

A 100%-os Baja egyelőre csak második, hiszen egy meccsel kevesebbet játszott a hasonlóan hibátlan Felsőszentivántól.

A Megyei III. osztály állása a IV. forduló után

Forrás:adatbank.mlsz.hu

Facebook Galéria: itt

hozzászólok