2024. 24. György

Sport

Győzelem zárt kapuk mellett

Antal Tibor | 2020. Március 15. 11:10:57 | Utolsó frissítés: 4 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:Pulai Zsóka

Szombaton az összes mérkőzést zárt kapuk mellett rendezték meg a koronavírus miatti óvintézkedések miatt a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjában is, melynek rangadóján a listavezető Bajai SK a sokáig éllovas Nemesnádudvart fogata. A találkozón egyetlen gól született, melyet Cifra Gábor bal oldali beívelése után Szabados Leonárd passzolt a téli szünetben Hajósról igazolt Aladics Dániel elé, aki 4 – 5 méterről passzolt higgadtan a hálóba, eldöntve ezzel a 3 pont sorsát. Ezzel 6 pontra nőtt a bajaiak előnye a Nádudvarral, és a Sükösdön nyerő Géderlakkal szemben.

Bajai SK – Nemesnádudvar 1:0 (0:0)

Bajai SK: Székely – Glavatity, Vedelek. Pintér, Baladin – Baláz, Kerezsi (Juhász), Cifra (Hercz) – Bányai (Jeszenszky), Aladics, Szabados.
Nemesnádudvari KSE:László-Simon, Magyari, Kákonyi, Vinter Z, Nébl K, Vinter B (Mezőfi), Nébl M (Jagicza), Varga, Schmidt (Keresturi), Harsányi

Gólszerző: Aladics a 79. percben.

-Igazi rangadó volt, kár, hogy szurkolóink nem láthatták. Óriási akarással játszottuk le a mérkőzést, azonban játékban néhányszor hoztunk rossz döntéseket, nagyobb koncentrációval ki tudtuk volna küszöbölni hibáinkat. Voltak lehetőségei ellenfelünknek is, nekünk kicsivel több, de ezek közül egyet sikerült kihasználni, és ezzel itthon tudtuk tartani a három pontot. Szép sorozatban vagyunk, a legutóbbi 13 mérkőzésünkből, 12-szer győztesen hagytuk el a pályát.- nyilatkozta Koch Tamás a Bajai Sk facebook oldalának.

-Mindig rangadónak számít az első és a második helyezettek csatája. Egy parázs összecsapáson tudott nyerni a hazai együttes. Egy kis plusz hiányzott a támadójátékunkból, ami eldönthette volna a mérkőzést, talán ha az elsőben berúgjuk a ziccerünket másképp alakulhatott volna. Gratulálunk a Bajának, bízom benne, hogy a gárda a következő hetekben is így fog pörögni. – nyilatkozta Simon István a nádudvariak edzője a Sugóparti Híreknek.

A forduló többi eredménye

Sükösd – Géderlak 0 – 1

Bácsborsód – Dusnok 2 – 0

Hercegszántó – Érsekcsanád 1 – 4

Hajós – Szeremle 3 – 2

Borota – Mélykút 3 – 1

Tompa – Kunbaja 3 – 0

A megyei II. osztály Déli csoportjának állása

Forrás:adatbank.mlsz.hu

hozzászólok