2022. December 8. Mária

Sport

Győzelem a Vasváriban

Antal Tibor | 2022. Október 30. 16:09:28 | Utolsó frissítés: 1 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Vasárnap az óraátállítás miatt már 13.30-kor fogadta a Bajai LC a Kecskeméti LC-t, így sietni kellett mindenkinek a családi ebéddel. A találkozót a hazaiak kezdték aktívabban, gól mégis csak az első félidő hajrájában született. Ekkor Baladin Dominik szabadrúgásból indította a rövid oldalon Varga Stefánót, aki bepasszolta az ötösön belül érkező Török Endrének, aki a hálóba talált, így szünetre 1 – 0-űs bajai előnnyel vonulhattak a csapatok.

A második félidő szépen csordogált, igazából csak elvétve forogtak veszélyben a kapuk. A 77. percben aztán Szolga Soma jobb oldali beadását még kivágták épp Vukovits elé. Mindenki beadást várt, de ehhez képest egy pontos bepassz következett, amit Hesz Henrik a tizenhatoson belülről higgadtan, állítgatás nélkül passzolt a hosszú alsó sarokba. 2 – 0

Ezzel gyakorlatilag eldőlt a három pont sorsa. A kecskemétiek kitámadtak, ami igazából csak pár bajai helyzetet eredményezett, amik azonban kimaradtak, így maradt a 2 – 0, amivel valószínű minden hazai szurkoló elégedett volt.

Edzői értékelések:

Koch Tamás (Bajai LC): Úgy érzem, hogy megérdemelten nyertünk. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, már az első 5 percben két nagy helyzetünk volt. Aztán a félidő közepétől feljött a Kecskemét, és voltak nehézségeink, de szerencsére a legjobbkor a félidő végén rúgtunk egy gólt ami megnyugtatta a csapatot. A második félidőben is az történt amit szerettünk volna, a második gól úgy érzem eldöntötte a mérkőzést. Török Endre most volt először kezdő, remekül szállt be ő is. Ha passzoknál higgadtabbak vagyunk akkor még magabiztosabb lehetett volna a győzelem.

Nagy Lajos (Kecskeméti LC): Két fiatal csapat játszott, öröm volt nézni. Szimpatikus volt a bajai gárda, minőségben úgy érzem egyformák volt a két csapat. Nagyon sok múlott azon, hogy az első félidőben kényszerű cserét kellett csinálnom. Rövid volt a kispad és nem tudtam minőséggel újítani. A hazaiak az első félidő utolsó percében rúgtak gólt, ezen nagyon sok múlott úgy érzem. Mi kihagytunk 2 – 3 nagy lehetőséget, ezért is kaptunk ki a mai napon.

A forduló összes eredménye:

Kiskunfélegyháza – Tiszakécske II 10 – 0

Kunbaja – Jánoshalma 1 – 3

Lajosmizsei VLC – Kecel FC 3 – 1

Kalocsai FC – Akasztó FC 1 – 1

Kiskőrösi LC – Harta SE 0 – 8

Soltvadkerti TE – Bácsalmás PVSE 4 -0

A Vármegyei I. osztályú bajnokság állása

Forrás:adatbank.mlsz.hu

Facebook galériánk itt tekinthető meg.

hozzászólok