2019. augusztus 23. Bence

Sport

Feszített tempó

Antal Tibor | 2019. február 19. 20:15:33 | Utolsó frissítés: 6 hónapja

 

Nem sikerültek a legjobban az utóbbi hetek Gálos Rolandnak. A Felsővárosi Ökölvívó SE négyszeres magyar bajnoka előbb Debrecenben lépett kötelek közé 60 kg-os súlycsoportban a Bocskai István Emlékversenyen, ahová címvédőként utazott, ám már az eső fordulóban meglepetésre pontozásos vereséget szenvedett egy thaiföldi öklözőtől.

 

Fotók:Rudolph Immobilen

 

Nem sokat pihenhetett, hiszen pénteken már Hamburgba repült Bundesliga csapatához,  a Hamburg GIANTS-hoz, majd másnap újabb cirka hatszáz kilométert utazott a verseny helyszínére, ahol egy órája sem maradt, és ringbe kellett szállnia a helyiek kedvencével a "Fekete Mamba" becenevű Assan Hansen ellen.

 

 

Sajnos a hazai pálya lejtett 2.1 pontozással vitte a meccset a helyiek üdvöskéje, pedig többször is kifordult az ütések zápora következtében. Ma újabb fontos jelenése volt bajnokunknak, ezúttal Budapesten  az olimpiai rendelőben, ahol terheléses vizsgálatokon vett részt.

 

 

A folytatásban csütörtökön a magyar válogatottal Iránba utazik, ahol 10 napos edzőtáborban vesz részt  A küldöttség tagja lesz az edző - édesapa Gálos Tamás is. Hazatérést követően pedig pár nap aktív pihenés után ismét Hamburgba repülnek, ahol a Bundesliga Döntőjében lép kötelek közé.Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment