2019. augusztus 23. Bence

Közélet

A végére maradt a meglepetés

Antal Tibor | 2019. február 19. 19:36:02 | Utolsó frissítés: 6 hónapja

 

 

Február 19-én délután immár második alkalommal rendezték meg a Sulihívogató fedőnevű programot, Baján a Petőfi - szigeti Turisztikai Központban. Az elnevezés némileg megtévesztő, hiszen szó nincs arról, hogy itt valaki is iskolát hívogasson, hanem igazából arról van szó, hogy a helyi iskolák mutatkoznak be, a leendő elsősöknek és szüleiknek, hogy ezzel is megkönnyítsék az iskolaválasztás nehéz döntését.

 

 

A délután az intézmények bemutatkozásával kezdődött. Erős János, a Sugovica ÁMK igazgatója szólt először majd Radnóti Miklós a "Gyakorlóból" utána pedig a többiek, többnyire minden iskolából a direktor, vagy helyettese beszélt. Az elhúzódó programot egy idő után főleg a kicsik viselték nehezen, de hátúl a duruzsolókra is szólni kellett, így aztán inkább már mindenki rövidebbre fogta a szót, és csak a legfontosabbakat emelte ki.

 

Radnóti Miklós

 

A tavalyi programhoz képest azonban volt egy meglepetés, hiszen utolsó előttiként Széphegyi - Szoták Zsuzsanna lépett a mikrofon elé, aki a szeptemberben újonnan induló Csodaszarvas Tanulócsoportot képviselte, mely egy alternatív lehetőség lesz az eddigi megszokott városi palettát kibővítve.

 

Széphegyi - Szoták Zsuzsanna

 

A sort Pethő Attila, a Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója zárta, majd a szomszédos teremben a standoknál folytatódott a "kampány", ahol mindenki megkérdezhette  a különböző iskolák képviselőitől a számára legfontosabbakat.

 

 

A folytatásban a nyílt napok következnek,mely a különböző iskolákban más - más napokon lesznek, hogy a szülők akár több intézmény óráira is betekintést nyerhessenek.

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment