2024. 3. Irma, Tímea

Sport

Félbeszakadt a bajnoki Szeremlén

Antal Tibor | 2018. Augusztus 27. 16:50:01 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Egy kép a tavalyi derbiről

 

Nem múlt el rendkívüli esemény nélkül ezúttal sem a szombaton megrendezett Szeremle – Borota megyei II. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés, mely tavaly arról vált híresé, hogy a vihar miatt egy fa dőlt a pályára, ám szerencsére az egyik szurkolónál épp volt Stihl fűrész (!!!), és megoldotta problémát.

 

Korábbi cikkünk:

https://sugopart.hu/sport/egy-fa-dolt-a-focipalyara-szeremlen

 

Az idén az egész más jellegű esemény történt, ami sajnos gyakrabban részese a mérkőzéseknek. A 27. percben ugyanis a borotaiak 1 – 0-ás vezetésénél Pataki Győző egy 11-est ítélt a vendégek javára, amit a hazai játékosok vitattak, (az első gólt is vitatták) majd az egyik szeremlei játékos meglökte a játékvezetőt, amire az lefújta a mérkőzést, ugyanis a lökés is tettlegességnek számít.

 

Fotó:Borota SE facebook oldal

 

A szeremleiek az esettel kapcsolatban rögtönzött vezetői találkozót tartottak, és arra az álláspontra jutottak, hogy csapatuk játékosa hibázott amikor hozzáért a játékvezetőhöz. Azonban véleményük szerint akkora kontakt messze nem történt, amiért a mérkőzést félbe kellett volna szakítani. Folytatás a fegyelmi bizottság előtt.

 

A forduló további krónikájához tartozik, hogy a Bajaszentistvánba Székely Csaba kapus sérülése után maga az edző, az 55 éves Szólik Gábor állt be a 66. percben más lehetőség hiányában Bácsborsódon. Igaz nem a kapuba, hanem mezőnybe, a védést pedig Puskás Csaba vállalta magára, aki csak egy szabadrúgás gólt kapott a hátralévő időben.  A vége tisztes helytállás lett, 3 – 0-ás borsódi siker. A játéknap legnagyobb nyertese pedig a tavalyi ezüstérmes Géderlak, mely 5 – 1-re nyerni tudott a regnáló bajnok Sükösd otthonában.

 

A III. forduló többi eredménye:

 

Kunbajai SE – Dusnok KSE 2 – 3

Bácsborsódi SK – Bajaszentistváni SK 3 – 0

Felsőszentiváni SK – Érsekcsanádi KSKE 2 – 5

Híd SC – Mélykút SE 0 – 8

Hercegszántó FC – Nemesnádudvari KSE 1 – 4

Hajósi FC – Tompai SE 1 – 1

Sükösdi SC – Géderlaki KSE 1 – 5

 

A tabella állása

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

A Bajaszentistvánnal kapcsolatos hír még, hogy szombaton 16.30-tól nem Szentistvánon, hanem a Vasvári Pál utcában fogadják a Sükösdöt.

hozzászólok