2024. 23. Béla

Sport

Európai Diáksport Nap

| 2017. Szeptember 29. 21:50:59 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Fotók: Teket Melinda

 

Szeptember 29-én délelőtt a Bajai Szentistváni Általános Iskola diákjai is részt vettek a Magyar Diáksport Szövetség által idén már sokadszorra meghirdetett Európai Diáksport Napon.A felső tagozatosok számára négy állomáshelyen kínáltak az iskola pedagógusai sportolási lehetőséget, melynek során kerékpáros ügyességi pályán, asztaliteniszben/tollaslabdában, 2017 méteres táv lefutásban és természetesen labdarúgásban jeleskedhettek a nebulók.

 

 

Az alsó tagozatos kispajtások vendégül látták a Bernhart Sándor utcai valamint a Templom utcai óvodák nagycsoportosait. Mindannyian egy közös, zenés bemelegítéssel kezdtek a tornacsarnokban, majd az udvaron folytatták a sportolást.

 

 

A késő délelőtti napsütéses időben mindenki megtalálhatta kedvenc tevékenységét, hiszen a kínálatban szerepelt rollerezés, kapura rúgás, akadálypálya gátakkal, egyensúlyozás lépegető és egyensúlyozó deszkával, floorball, trambulinozás vagy éppen játékvár megmászása.

 

 

Búcsúzóul a tanító nénik apró ajándékkal kedveskedtek az időközben kellemesen elfáradt és megéhezett ovisoknak.

 

 

 

A bajaiak közül a szentistváni mellett az Újvárosi Általános Iskola, az Eötvös József Általános Iskola és a Bajai Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény is csatlakozott az Európai diáksport Naphoz.


hozzászólok