2024. 26. Ervin

Sport

Ergométer OB-n jártak

Bajai Spartacus SC evezés | 2023. Feburár 26. 07:54:03 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Véget ért a téli időszak evezőseink számára, ennek remek lezárása az Ergométeres Magyar bajnokság. Győrben rendezett versenyen egyéni számokban láthattuk a bajai evezősöket teljesíteni a 2000m-es távot.

Eredmények:

-Vető Gorán férfi Ifiben 8. helyezett

-Molnár Miklós férfi u23 könnyűsúlyúban 6. helyezett

-Makkos András férfi serdülő I. – ben 5. helyezett

-Bóka Örs férfi Masters A kategóriában bronzérmese

-Nagy Réka női ifjúsági könnyűsúlyban bronzérmes

-Derekas Blanka női ifjúsági könnyűsúlyban ORSZÁGOS BAJNOK LETT!

Bajnoki címhez az egyéni csúcsát kellett megjavítania. Blanka, Nagy Réka, Gorán, Örs és Miklós is egyéni rekordot döntött. Egyetemisták számára meghirdetett egyéni és csapatversenyben is szurkolhattunk klubunk tagjainak. Döbröntey Réka női egyetemi számban 6. eredménnyel zárt, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem színeiben. Emellett Réka tagja volt az Egyetemi Mix csapatversenyt második időt teljesítő négyesnek, Elek Boróka, Stubán Márk, Zeke Dániel oldalán.

Férfi egyetemi csapatok bronzérmese a Nemzetközi Közszolgálati Egyetem csapata lett, melyet Szalai Andor Ödön erősített. Társai: Bolehradsky Szilveszter, Vincze Barna, Schneider Vendel. Ugyanebben a számban a Pécsi Tudományegyetem legénysége diadalmaskodott, Molnár Miklós🐉 és Litter Előd részvételével, csapattársaik:Huth Balázs, Endrei Tamás. Gratulálunk a remek teljesítményekhez! – írta az evezősök facebook oldala.

hozzászólok