2024. 4. Ulrik

Sport

Elmarad a bajai triatlon verseny

www.triatlon.hu | 2024. Június 13. 15:38:09 | Utolsó frissítés: 3 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Ezúton értesítjük a versenyzőket, érintetteket, hogy árvíz helyzetre való tekintettel a 2024. június 23-ra tervezett XIX. Mogyi Triatlonverseny Sprint Elit Országos Bajnokság és ranglista verseny nem Baján, hanem egy héttel később, Zalaegerszegen kerül megrendezésre.

A Szakmai Bizottság meghallgatta a bajai esemény rendezőit az esemény helyszínéül szolgáló Sugovica jelenlegi magas vízállásával és várható apadásával kapcsolatban.

A rendezők a vízügyi szakemberek véleményére támaszkodva, jelenleg nem tudják garantálni a verseny megrendezését, ezért a Szakmai Bizottság véleményével összhangban, annak elmaradása mellett döntöttek.

Mivel az esemény egyben Sprint Elit Országos Bajnokság is így a Szakmai Bizottság a következő hétvégén esedékes zalaegerszegi versenyt javasolta új helyszínnek. Egyidejűleg a 2024-re érvényes nemzetközi utánpótlás válogatási elvekben valamennyi a bajai versenyt érintő válogatási elvet a zalaegerszegi versenyre módosította.- írta a Magyar Triatlon Szövetség honlapja.

hozzászólok