2024. 2. Ottó

Sport

Bajai lábtenisz győzelem Pécsett

Antal Tibor | 2024. Június 15. 11:25:58 | Utolsó frissítés: 2 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotó:Supákné Gazdag Mónika facebook oldala

A PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola második alkalommal szervezett jótékonysági lábtenisztornát Pécsett a Gulyás István Városi Tenisz Centrumban. A torna bevételével, a tavalyihoz hasonlóan, Supák Gergő gyógykezelésére ajánlották fel.

A pécsi kisfiúnál 3 éves korában egy súlyos idegrendszeri betegséget diagnosztizáltak, nem tud önállóan ülni, járni és beszélni sem. A mindennapi terápiás gyógykezelések, gyógytornák nagyon jó hatással vannak a fejlődésére, ám ezek komoly anyagi terhet jelentenek a családnak.- írta a PSN honlapja.

A tornán tíz csapat vett részt, a helyi élvonal mellett a meghívottak között egy komlói, és egy paksi páros is szerepelt. Örömmel jelenthetjük, hogy a PSN Kupát végül a Káli Lajos – Nagy Roland páros nyerte. nem csoda, hiszen évek óta rendszeresen készülnek a hasonló megmérettetésekre a Petőfi – szigeti kis műfüves pályán.

A torna végeredménye:

  1. Baja (Káli – Nagy)
  2. PSN Zrt. (Krapetz – Reith)
  3. Paks (Éger – Varga)
  4. PMFC Öregfiúk (Dr. Papp – Bodor)

A PMFC Öregfiúk párosa a negyedik helyezés mellé a fair play díjat is átvehette, mivel a korábbi válogatott labdarúgó, Éger László sérülése miatt a pécsiek visszaléptek a bronzmeccstől.

Az adománygyűjtés nem zárult le. Ezen a héten még a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban be lehet dobni a felajánlásokat a gyűjtőládába. Emellett átutalással is lehet segíteni az alábbi bankszámlaszámon:

Erste Bank: 119-91-119-80634623 Supákné Gazdag Mónika

Közlemény: Supák Gergő gyógykezelésére

hozzászólok