2024. 17. Paszkál

Sport

Ellopták Németh Zoltán biciklijét Franciaországban!

Antal Tibor | 2016. Július 04. 13:05:41 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Egy szomorú poszt került ki egy órával ezelőtt, a Rióba kerékpározó bajai biciklisek facebook csoportjába, akik épp Franciaországban járnak:

 

 

 

“Nem túl jól” kezdődött a nap… Ellopták a Zoli kerékpárját, rajta az összes cuccával – útlevél, pénz, telefon, bankkártya -, így ketten maradtunk. Nekünk megvannak az utazáshoz szükséges felszereléseink. Megyünk tovább… Martigues neve teljes negatívumként kerül a naptárba. Itt tartunk… Egy fotó a károsultról és Barta Balázsról, aki busszal megy Maseille-be útlevélért.

 

 

Németh Zoltán az indulás előtt még  Baján

 

A mohácsi kompnál még megvolt a járgány

 

Közben megindult a szervezkedés itthonról, hogy a repülővel hazajövő Zoli Lisszabontól újra tudjon csatlakozni a két  fősre szűkült társasághoz, hiszen a Lisszabon – Peru, Peru – Rio és a Rio – Lisszabon repülőjegyei megvannak.

 

Koradélután már ezt az üzenetet olvashattuk:

 

Kedves ismerősök. A sok bíztatás mellett, most úgy áll, hogy a Zoli tovább jön Lisszabonig, de ezt csak a Ti segítségetekkel tudja megtenni! Aki tud segíteni erre a bankszámlára utaljon: 10402513 – 81525654 – 55501004 (tulajdonos: Borbély Miklós)! Új kerékpár, felszerelés, stb…. vásárlására szánjuk a felajánlásokat. Köszönöm a Zoli nevében is! Miki “Bácsi”

hozzászólok