2024. 27. Zita

Sport

Egy legenda hazatért

Antal Tibor | 2018. Feburár 02. 09:35:34 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Az átigazolási időszak egyik eddigi legnagyobb szenzációja, hogy László Zoltán, ismertebb nevén Müzli, hosszú idő után visszatér nevelőegyesületéhez Garára, és csatlakozik az amúgy is sztárokkal  telitűzdelt kerethez.

 

László Zoltán

 

Müzli a serdülő- és ifjúsági csapatban kezdte Garán, azután 17 évesen felkerült a felnőttek közé. Fél év játék és 10 rúgott gól után Bajára igazolt a BSK-hoz. Először az ificsapatban, majd a felnőttben játszott az NB II-ben és ott is szórta a gólokat. 1993-ban 1 évet Jánoshalmán, majd sokáig Mélykúton focizott, ahol 1996-ban megnyerték a megye I-es bajnokságot. Később Tarsdorfban, egy kis osztrák faluban játszott évekig, majd Bácsbokodra igazolt. Aztán pár meccset volt Mélykúton és tavaly négy meccsen szerepelt a pesti nagypályás öregfiúk bajnokságban. Emellett több mint egy évtizede meghatározó tagja a  rekordbajnok bajai kispályás csapatnak a Sugovica – Preceptumnak, és öregfiúk tornákon is rendszeres szereplő. Nem mellékesen fia László Noel a Puskás Akadémia játékosa.

 

 László Zoltán egy Sugó meccsen

 

– Tavaly megnéztem a Kunfehértó-Gara meccset, ahol csere nélkül játszott Gara. Úgy éreztem, ha tudok még segíteni, akár csak 1-2 meccsen is, akkor szeretnék újra Garán játszani.- nyilatkozta László Müzli aki egy felkészülési mérkőzésen február 3-án mutatkozhat be garai színekben.

 

 

A Garai KSE egyébként ősszel az 5. helyen zárta a félszezont, viszont csupán 4 pont lemaradása van a dobogóról.

 

Megyei III. osztály Déli csoport őszi végeredmény

 

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

A tavaszi szezon a tervek szerint március 11-én kezdődik.

 

 

 


hozzászólok