2024. 19. Bánk, József

Sport

Egy félidőt kapott Hangya Szilveszter

Antal Tibor | 2018. Március 23. 21:56:35 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Pénteken mutatkozott be az új belga szövetségi  kapitánnyal Georges Leekenssel a magyar labdarúgó válogatott a Groupama arénában. Az ellenfél a világranglista 136. pozícióját elfoglaló Kazahsztán volt, mondhatni ideális felhozó ellenfélként. Nos, a kazahok erre alaposan rácáfoltak, hiszen már 10. perc után 0 – 2 volt az eredmény, és bár Szalai szépíteni tudott, Szeidahmet megszerezte a 3. vendég gólt is, így félidőben katasztrofális játék mellett 1 – 3 volt az eredmény.

 

Fotó: MTI

 

Szünetben állhatott be a Vasas bajai játékosa Hangya Szilveszter a balhátvéd pozíciójába. Köztünk szólva neki sem sikerült megváltani a világot, de nem volt vele semmi probléma. Sőt, a 67. percben az ő beadását fejelték ki röviden, amit Németh Krisztián kapásból rúgott a hosszúba 2 – 3.

 

A hátralevő időben azonban több gól nem született, a válogatott tanácstalan játékkal kikapott a gyengécske Kazahsztántól, akit azért annak ellenére illett volna megverni, hogy a felkészülési mérkőzéseken elsősorban nem az eredmény számít. Javítani jövő héten kedden a jóval erősebb Skócia ellen lehet szintén hazai pályán. Reményeink szerint Szilveszterrel a kezdőben.

 

Fotó:MTI

 

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MAGYARORSZÁG–KAZAHSZTÁN 2–3 (1–3)

Budapest, Groupama Aréna, 6500 néző. V: Musial (lengyel)
Magyarország:
Gulácsi – Bese (Lovrencsics G., a szünetben), Fiola, Otigba, Botka (Hangya, a szünetben) – Ugrai (Németh K., a szünetben), Kleinheisler (Pátkai, 72.), Elek Á. (Pintér Á., 68.), Dzsudzsák – Szalai, Nikolics (Böde, 76.). Szövetségi kapitány: Georges Leekens
Kazahsztán: Erics – Bejszebekov, Malij, Posztnyikov, Somko – Iszlamhan (Mirosnicsenko, 93.), Kuat (Ahmetov, 84.), Zajnutgyinov (Paragulgov, 72.), Szeidahmet (Percuh, 60.) – Hizsnicsenko (Tungisbajev, 76.), Murtazajev (Szujumbajev, 88.). Szövetségi kapitány: Sztanimir Sztoilov
Gólszerző: Szalai (21.), Németh K. (67.), ill. Murtazajev (6.), Zajnutgyinov (10.), Szeidahmet (39.)

 

 

 


hozzászólok