2024. 23. Béla

Sport

Bronzérmesek a gyaxis lányok

Bajai Eötvös József Általános Iskola facebook oldala | 2018. Június 05. 08:09:32 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A Bajai Eötvös József Általános Iskola III. korcsoportos kosaras lányai május 31-én Kecskemétre utaztak, hogy képviseljék városunkat és iskolájukat az Országos Diákolimpián, ahol az ország nyolc legjobb csapata vett részt. Csoport elsőként a legjobb négy csapat közé jutva az elődöntőn szenvedtek vereséget egyedül Debrecen csapatától, ahol mindössze 6 pont volt a különbség. Minden tisztelet a lányoké, hiszen az utolsó másodpercekig küzdöttek a győzelemért!
Június 3-án játszották a bronzmérkőzést Szolnok csapata ellen, akit egyszer már sikerült legyőzni a csoport mérkőzések alkalmával. A mérkőzés fordulatos volt és rendkívül izgalmas, hiszen a két csapat már ismerte egymás erősségeit és gyengeségeit. A végjátékban lányaink hatalmasat küzdöttek összeszedett védekezésünknek köszönhetően végül csapatunk örülhetett a bronzéremnek.

 


Lányaink erőn felül teljesítettek a négy napos versenyen, mind testben, mind fejben rendkívül sokat kivett belőlük.
Minden elismerésünk és gratulációnk a csapat tagjainak és a támogató szüleiknek!


A csapat tagjai: Felső Gréta, Halmágyi Kitti, Virág Dorina, Kovács Brenda, Remetei Nadin, Halmágyi Kata, Fercsák Sára, Negele Luca, Piukovits Dorka, Glocker Hedvig, Pálfi Enikő, Kazy Kamilla, Balázs Emma
Felkészítő: Kovács Dóra

 


A torna All Star játékosa: Kovács Brenda

 

 

 


hozzászólok