2024. Október 18. Lukács

Sport

Bajnok a Szeremle

Antal Tibor | 2023. Május 29. 09:28:21 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Véget ért a pontvadászat a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjában is. A bajnokságot a Dunagyöngye SK nyerte 3 ponttal megelőzve a Garát, és kilenccel a Vaskútot. A szeremlei gárda az utolsó fordulóban már bajnokként Felsőszentivánon is nyerni tudott 5 – 3-ra.

–Egy mindenki számara érdekes és izgalmas bajnoki idény volt a mostani! Nagyon rosszul kezdtük a bajnokságot, a 6.forduló után csupán a 9.helyen álltunk. Ekkor produkáltunk egy 13 mérkőzéses veretlenségi sorozatot amivel felzárkóztunk a dobogó közelébe. Tavasszal pedig egy hazai botlástól eltekintve minden közvetlen rivális otthonából is sikerült elhozni a három pontot, és így szerintem megérdemelten nyertük meg a bajnokságot. A hogyan továbbról is sokan faggattak már de erről még nem tudok mit mondani. Külön köszönet Melnik János elnök úrnak az egész éves munkájáért valamint szurkolóinknak akik végig kitartottak mellettünk.-nyilatkozta Szombati József a csapat edzője a Sugóparti híreknek.

Forrás:adatbank.mlsz.hu

A megyei III. osztály déli csoportjának gólkirályát is a Szeremle adta Holczer Csaba jóvoltából, aki 52 találatig jutott.

Holczer Csaba