2024. 26. Ervin

Sport

Bajnok a Kunbaja

Antal Tibor | 2021. Április 17. 17:20:23 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A második kunbajai gól

Szombaton – zárt kapuk mellett – rendezték a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjának rangadóját, hiszen a listavezető Kunbaja a második helyezett Dusnokot fogadta. A találkozó külön tétje volt, hogy a hazaiak be tudják – e biztosítani bajnoki címüket, hiszen győzelmük esetén már a hátralévő 4 forduló eredményeitől függetlenül megnyerték a pontvadászatot. Nem csoda, hiszen eddig 100%-os teljesítményt nyújtott a déli gárda. Aztán gyorsan kiderült, hogy hamarosan ünneplés fog következni, hiszen mindjárt a mérkőzés elején egy szöglet után Andrej Ivkovic Ivandekic fejes góljával megszerezték a házigazdák a vezetést. 1 – 0

A félidő hajrájában megismétlődött a történet, csak ezúttal nem a jobb, hanem a bal sarokból tekerte be a labdát Sasa Plavsic, és az ötösön felugró Andrej Ivkovic Ivandekic ismét védhetetlenül fejelt a hálóba, megszerezve saját maga, és csapata második gólját 2 – 0.

A második félidőben már több találat nem született. A kunbajaiak agresszívan letámadták ellenfelüket, akik nem tudtak igazán kibontakozni, így Szűcs Gábor hármas bírói sípszavát követően kezdhetett örülni a légió.

Apropó, miért is használtuk a légió kifejezést? Azért mert a kunbajaiak a határ közelségét, és a szabályok adta lehetőségeket kihasználva gyakorlatilag teljes vajdasági szerb különítménnyel érték el ezt az eredményt (ezt a Trollfoci is kiszúrta a héten), magyarországi játékosként egyedül Bélavári Attila állt be ezúttal is csereként a 74. percben. Így nem meglepő, hogy a gárda edzéseit is a határ túloldalán szokta tartani hétköznaponként.

A tabella állása

Forrás:adatbank.mlsz.hu

Gratulálunk a Kunbajának, és reméljük jövőre vállalják a megyei I. osztályú bajnokságot is, mely alaposan megerősödött az utóbbi időben. Egyébként nem mellékesen lehet, hogy a gólkirályi cím is Kunbajára fog kerülni, hiszen a góllövőlistát Jovan Lazarevic vezeti 17 találattal, 4 egységgel megelőzve a dusnoki Bolvári Zoltánt.

A mérkőzés megtekinthető:itt

hozzászólok