2024. 20. Konrád, Tivadar

Sport

Bajai testépítő sikere a Balatonon

Antal Tibor | 2020. Augusztus 17. 16:12:10 | Utolsó frissítés: 4 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Bölcskei Martin a kép bal oldalán Fotók:Bölcskei Martin facebook oldala

Bölcskei Martin a civil, életben mentőzéssel foglalkozik Baján. Könnyedén fel tudja kapni a betegeket, és sérülteket, ami nem csoda, hiszen a hobbija a testépítés. Az elmúlt hétvégén Siófokon indult a Mymove edzői iskola fitnesz és testépítő versenyén, ahol a 174 cm fölötti versenyzők kategóriáját megnyerte, a délutáni Just clear versenyen pedig ezüstérmet szerzett. Hogy mi a két verseny közötti különbség, azt ne tőlünk kérdezzék.

-Versenyzés mindig egy álmom volt. Nagyon sok munkát igyekeztem beletenni, és még annyi lemondást. Szóval január óta tudatosan készültem erre, életem legjobb formájával akartam oda állni. Sajnos Covid helyzet miatt sokszor nem tudtam lesz-e verseny vagy sem, ez eléggé zavaró volt, de bíztam benne,hogy addigra csak meg lesz tartva. Majd 1-2 kisebb sérülés is hátráltatott több héten keresztül, igen csak megnehezítette a felkészülést főleg mentálisan, mert nem tudtam beleadni 100%ot és ezt nehéz volt néha feldolgozni. Aztán közel 14hèt diéta eredménye meg lett. Mindennap ki volt számolva grammra pontosan mit eszek, és persze figyeltem mire, hogy reagál a szervezetem. De aki ebben a sportban /életmódban benne van, az 99% magának főz és minden napját meg tervezi. Minden a konyhában kezdődik, nem az edzőteremben. Ha hajnali 3kor volt csak időm elkészíteni a kajám akkor is megcsináltam, kifogás nem volt. Nem mondom, hogy minden pillanatát elveztem, de a cél az cél!

2020. augusztus16. napján eljött a verseny, igyekeztem teljesen nyugodtan végig csinálni, hiszen ezért dolgoztam. Jött a színpad, majd bekerültem a legjobb 6-ba, jött utána a döntő és sikerült megnyernem a kategóriám.
Természetesen nagyon boldog vagyok és hálás is. Jött délután még egy verseny, ugyanott csak más szervezővel és más verseny társakkal,ott második helyezést sikerült elérnem. Végül a szenvedés minden percét megérte Most kis pihenés/regenerálódás következik. Dezső Zoltánnak
köszönöm a szponzorációt kaptam 1 év ingyen edzést az Energy Fitness-be. Még egyszer köszönöm családnak/páromnak, barátaimnak, + akik szakmailag még segítették a felkészülésem.- írta Martin Közösségi oldalán.

hozzászólok