2024. 20. Friderika

Sport

Bajai házidöntő Kiskunhalason

Antal Tibor | 2023. Július 23. 12:50:30 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Baladin Csaba a hálónál Fotók:Halasmédia.hu

“Hagyományteremtő céllal rendezte meg a Kiskunhalasi FC a lábtenisz bajnokságot. Ez a sportág valamikor igen népszerű volt, és ezért szeretnék a szervezők, hogy ismét sokan kedveljék, űzzék. Az első alkalomra nyolc páros nevezett. Aki kilátogatott a Bundzsák Dezső Sportközpontba szombaton délelőtt, az remek meccseket láthatott. Látványos volt a döntő, két szettben a Káli Lajos-Nagy Roland kettős felülmúlta az egyébként remekül játszó Baladin Csaba-Baladin Dominik párost.”- írta a Halasmédia oldala.

A győztes páros

Ami miatt ez számunkra érdekes, hogy mind két páros történetesen bajai, akik többedmagukkal rendszeresen szoktak lábteniszezni a Petőfi – szigeti műfüves pályán. Káli Lajos korábban a Bajaszentistván labdarúgó csapatának meghatározó tagja volt, Nagy Roland, vagy ahogy többen ismerik Kipu pedig labdarúgó játékvezető. A másik páros családi vállalkozás, Baladin Dominik a Bajai LC játékosa édesapjával a kispályás focipályákon nem ismeretlen Baladin Csabával indult.

De Baján kívül régiónk is eredményesen képviselte magát, hiszen a bácsborsódi Bognár Pál – Dr.Csipler Norbert kettős a negyedik helyen zárt.

hozzászólok