2024. 3. Irma, Tímea

Sport

Apróbb botrány Dunafalván

Antal Tibor | 2016. Április 08. 11:08:53 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A kép még a Vaskút – Gara rangadón készült.

 

 

Vasárnap kis híján félbeszakadt a Dunafalva – Gara rangadó a labdarúgó Megyei III. osztály Déli csoportjában.

Parázs mérkőzés volt, tele kemény belépőkkel és rengeteg szöveggel.- nyilatkozták a jelenlévők. 14 sárga, 3 piros, ami a statisztikában csak 8 sárgának látszik, mivel mind három kiállítás második sárga lappal történt.

 

A mérkőzés jegyzőkönyve

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

A találkozón a 27. percben Antal Dávid révén a Gara szerezte meg a vezetést. A 71. percben a nevébben ellentétben dunafalvai Garai Róbert egyenlített. A gól után 1 perccel szabadrúgás következett volna, de az egyik asszisztens jelezte a játékvezetőnek, hogy sörrel lefröcskölték a garai nézők, és bedobtak mellé egy sörösdobozt. Öt percet állt a játék, míg a rendezők el nem távolítottak 3 vendég szurkolót, akiket Szabó Tibor a Gara kapusa is csitítgatott.

A mérkőzés hajrájában az emberelőnyben játszó Gara csatára Kovács Dusán egymaga 3 gólt is szerzett, így eldöntette, az addig x-esnek mondható találkozót.

A 21. forduló összes eredménye, és a tabella állása

 

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

Az esettel kapcsolatban a fegyelmi bizottság a Garát tette felelőssé, akiknek a három soron következő hazai bajnoki mérkőzésére a szövetség ellenőrt fog küldeni, természetesen a klub költségére.

 

hozzászólok