2024. 8. Mihály

Sport

Állt a bál

Antal Tibor | 2020. Feburár 22. 05:56:45 | Utolsó frissítés: 4 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Állt a bál

Február 21-én került megrendezésre a hagyományos bajai Sportbál a Malom étteremben. A szervezés ezúttal sokkal csendesebben zajlott a szokásosnál, ennek ellenére ismét zsúfolásig megtelt a hátsó nagyterem. Az összegyűlteket a főszervező Radnóti Miklós köszöntötte, aki szíve szerint valószínű több igazgatói intőt is kiosztott volna azoknak, akik a díjátadó közben hangoskodtak. Majd Nyirati Klára polgármester lépett a mikrofon elé, aki az est folyamán nemcsak beszédet mondott, és díjakat adott át, hanem a táncból is kivette a részét, és nem az hogy alibiből néha beállt, hanem ropta keményen.

Népszerű volt a fotósarok is

De visszatérve az est hivatalos részéhez. a díjakat két turnusban osztották ki este fél 8-tól, majd 10 óra után. Ezúttal is az egyesületek jelölhettek saját berkeiken belül, de átadták az év sportolóinak díjait is. Illetve átadták volna, hiszen a cselgáncsos Szigetvári Mercédesz, és az úszó Kalmár Ákos is benne van keményen az olimpiai felkészülésben, így távollétükben más helyettesítette őket. Különdíjat kapott még a fitneszes Gaál Andi, ami meglepetésnek sikerült, hiszen reakcióiból ítélve abszolút nem számított rá.

Gaál Andrea

Életmű díjat kapott két játékvezető, Nagy László, és Faidt Mihály. Egyikük foci- másikuk kosárberkekben tevékenykedett hosszú évtizedekig, és nemcsak a sípot fújták, hanem a szervezeti életben is fontos vezető szerepet töltöttek be megyei- és országos szinten.

Első alkalommal adták át, a Dr. Pósta Sándor díjat, melyet ezentúl a pályafutásukat befejezett sportolók fognak kapni, ezt debütálásként háromszoros paralimpiai úszóbajnokunk Vereczkei Zsolt vehette át vastaps kíséretében.

Egy kis bohóckodás:Vereczkei Zsolt és Borsos Bálint

A buli egyébként jó volt, pörgött mindenki rendesen, a zenét szokás szerint a vaskúti Bohémek zenekar szolgáltatta. Éjfélkor tombolasorsolás tette izgalmasabbá az estét, melyre sok szponzor ajánlt fel díjat.

A fotógaléria facebook oldalunkon tekinthető meg.

hozzászólok