2024. 27. Liliána, Olga

Sport

A halászlék csatája lesz

Antal Tibor | 2023. Augusztus 28. 17:15:58 | Utolsó frissítés: 11 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Hétfőn kisorsolták a MOL Magyar Kupa 3. fordulójának párosítását. A Bajai LC az NB II-es Szeged – Csanád Grosics Akadémiát kapta, mely jelenleg hatodik a pontvadászatban, és többek közt már a Vasast is legyőzte. Az adatbankot böngészve náluk is találtunk egy ismerős nevet, méghozzá Lestyán Lionelét, aki a Kinderballban kezdte, majd a BLSE-ben folytatta mielőtt a szegedi akadémiára került.

-A sorsolás előtt a Fradit vártuk, de ha ez nem akkor is NB I-es ellenfelet szerettünk volna a nézőszám miatt vagy megye egyest, aki ellen van esélyünk továbbjutni. Nem ez lett, de a Szeged is egy rangos, környékbeli nagyváros csapata, aki NB I-re pályáznak. Bízunk benne hogy megnehezítjük a dolgukat.- nyilatkozta Koch Tamás edző a Sugóparti Híreknek.

A mérkőzést szeptember 16-án fogják játszani a Vasváriban. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, ha a rendes játékidőben nem születik döntés, kétszer 15 perces hosszabbítás dönt, ám ha ez sem vezet eredményre, tizenegyespárbajban dől el a továbbjutó kiléte. A Bajai LC a megyei menetelést követően harcolta ki az országos főtáblára kerülést. Itt az első fordulóban a XV.Kerületi Issimot, a másodikban pedig bravúrt végrehajtva az NB III-as Dabast búcsúztatta.

hozzászólok