2024. 27. Zita

Sport

A Gara nyerte az örökrangadót

Antal Zsolt | 2018. Április 10. 09:06:27 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Vasárnap a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjában a Gara a Vaskútot fogadta.A csapatok aktuális helyezésétől függetlenül a szomszédos falvak csatája mindig is rangadónak számít. Ragyogó fociidő, sok néző, szotyi, sör, minden adva volt egy jó meccshez.  A hazai csapat tavasszal 4 meccses győzelmi szériában volt, kapott gól nélkül, és legutóbb meglepetésre idegenben verték  az éllovas Bajaszentistván gárdáját is.

 

 

A vendég csapatról kevésbé mondható el a jó forma, az utolsó előtti helyen állnak jelenleg. A garaiaknál mindenkire számíthatott Császár mester, eltiltás, sérülés nem nehezítette a nyerő tizenegy összeállítását. Sőt 2 labdarúgót a lelátóra kellett ültessen, 20 játékos jelentkezett aznap játékra. A 7. percben Kovács Dusán szánta el magát kb. 35-40 méterről egy keresztlabdára. Beadásnak nem sikerült túl jól, de a lábáról kissé lecsúszó lövés a kapu felé szállt. A vendégek kapuvédője a labda alá szaladt és ezzel megszerezte Gara a vezetést. 1-0.

 

A következő hazai gólt, a másik szélső, Jakab Zoltán szállította. 2-0. Majd László Zoltán ismertebb nevén Müzli szabadrúgásból megszerezte a garaiak harmadik találatát. 3-0.

 

A tavasszal hazatért László Zoltán  30 év után szetett gólt a Vaskút ellen

 

A nem túl jó játékot hózó meccsen sokat bosszankodhattak a nézők és az edzők, ezt tetézte, hogy a garai csapat visszahozta a vaskútiakat a meccsbe. Szünet előtt Petrics Milán góljával szépített a Vaskút. 3-1. Majd Bocz András góljával 3-2-re módosult az állás és innentől kissé meleggé vált a garaiaknak a helyzet, a másik oldal pedig vérszemet kapott.

 

 

Ez a 82. percig tartott, amikor is Bakai Olivér 4-2-re módosított az állást. Majd a csereként pályára lépő Antal Tamás, Parragi Martin beadását váltotta gólra. Így ha jó játékot nem is, de sok gólt és garai győzelmet láthatott a szépszámú közönség. A hazai csapat győzelmével 3 pontra megközelítette a Kisszállás ellen idegenben csak ikszelő  Bajaszentistván csapatát. Jövő héten a garai tizenegy Kunbajára látogat. Mindkét csapat statisztikája 5 meccses győzelmi szériát mutat. A kunbajaiak tavasszal először játszhatnak saját pályájukon, büntetésük lejárt. Pikáns összecsapásnak ígérkezik a dobogós csapatok rangadója.

 

A tabella állása

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

 

 


hozzászólok