2024. 28. Hajnalka

Sport

A Balatonon jártak a mogyisok

Mogyi SE facebook oldala | 2018. Május 09. 11:38:37 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Balatonboglár Duatlon Országos Bajnokság és Mix-váltó OB 2018.05.05-06.

 

Az idei évben is Balatonboglár adott otthont a duatlon országos bajnokságnak és a másnapi mix-váltó országos bajnokságnak. A hagyományoknak megfelelően idén is nagyszámú, főleg utánpótlás korú versenyzővel vett részt a bajai Mogyi SE a viadalon.

 

 

Az első napon az egyéni verseny zajlott. Itt számos kiváló mogyis eredmény született a népes és erős
mezőnyben.

Érczy Janka, Zsumbera Nóra és Czigány Bánk egyaránt a legjobb tízbe került korosztályában. Koller Száva, Czigány Zente, Virág Előd, Kapitány Sára és Kollár Blanka pedig szintén nagyszerű versenyzéssel a top15-be került.

Összességében elmondható, hogy mindenki remekül versenyzett és tisztesen helytállt. Külön öröm, hogy közel 30 versenyzőnk állt rajthoz ezen a napon. Részben ennek is köszönhető, hogy a csapatok közötti rangsorban a gyermek fiú és az újonc2 lány kategóriákban is a negyedik helyezést sikerült elérni az egyesületnek.

 

Egy kis fürdőzés is belefért

A legjobb egyéni helyezés a nap végére maradt, hiszen Lenti Zsolt megnyerte korosztálya (szenior4) bajnokságát!

Vasárnap a két fiú és két lány alkotta mix-váltó csapatok országos bajnoksága zajlott. Itt újonc, gyermek és serdülő korosztályokban is indított csapatot a Mogyi SE, összesen négyet. A változatos, és fordulatoktól nem mentes versenyben gyermek csapatunk a verseny felénél még első helyen állt, de egy kerékpáros bukás következtében kiállni kényszerültek. Az újoncok a hatodik, a serdülők a hetedik, a másik gyermek csapat pedig a nyolcadik helyezést szerezte meg.

 

 

Eredmények: https://verseny.bui.hu/eredmenyek/duatlon/

 

Gratulálunk minden résztvevőnek, és további sikeres versenyszezont kívánunk!

 

 

 


hozzászólok