2024. 28. Hajnalka

Sport

100%

Antal Tibor | 2021. Június 06. 19:24:40 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A Bajai LC bajnokcsapata Fotók:Pulai Zsóka

Vasárnap elmaradt mérkőzését pótolta a Bajai LC. Mivel Koch Tamás tanítványai a Kelebiát is magabiztosan 9 – 0-ás félidő után 15 – 2-re verték, így a csapat elmondhatja magáról, hogy 100%-os teljesítménnyel nyerte meg a megyei III. osztályú bajnokság déli csoportját. A gólarány is imponáló, hiszen 24 mérkőzésen 201 gólt rúgtak, és mindössze 18-at kaptak.

Gólkirályság társbérletben,. 76 gól egy képen

Sőt mi több a gólkirályi cím is Baján maradt, méghozzá megosztozva, hiszen az a furcsaság állt elő, hogy Jeszenszky Roland jól hajrázva beérte Kerezsi Ferencet (Jeszenszky 6-ot, Kerezsi 2-öt hintett a Kelebiának) , így mind ketten 38 találatot jegyeztek a szezonban. Az ünnepélyes díjátadóra a meccs után került sor. A kupát a csapatkapitány Cifra Gábor emelhette elsőként a magasba, aki nem mellékesen 15 találatával a góllövőlista harmadik helyén végzett.

-Magabiztosan teljesítettük A bajnokság elején kitűzött célt ami az első hely volt a százszázalékos teljesítmény csak hab volt a tortán. Komolyabban egyik ellenfél sem tudta megszorítani a csapatot elmondható hogy hogy ennek a csapatnak nem ebben az osztályban volt a helye. Külön öröm, hogy mi adtuk a gólkirályokat is, és sikerült elérnünk a 200 rúgott gólt. Jövőre vállaljuk a megyei másodosztályt, és reményeink szerint olyan csapatunk lesz amely harcban lesz a dobogós helyekért. Terveink szerint bajai fiatalokkal erősítjük a csapatot, de szükségünk lenne néhány rutinos játékosra is.- nyilatkozta Koch Tamás a csapat edzője a Sugóparti Híreknek.

hozzászólok