2022. 26. Jusztina, Pál

Magazin

Védettségi nélkül

Antal Tibor | 2021. Július 07. 12:30:53 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Szerdán a héten immár második alkalommal tartott sajtótájékoztatót a Baja Marketing Kft. a Bácskai Kultúrpalotában. A téma ezúttal a nyári nagy rendezvény a We Will Rock You musical volt, mellyel kapcsolatban jó híreket tudott közölni Némedi István ügyvezető, és Ottmár Attila kulturális vezető.

A múlt heti enyhítések miatt ugyanis lehetővé vált, hogy védettségi igazolvány nélkül is meg lehet tekinteni a Queen zenéire épülő szuperprodukciót! Mint megtudhattuk hétfőtől jelentősen meg is ugrottak a jegyigénylések amit a Jegy.hu-n nyomon is lehet követni, de aki személyesen szeretné megváltani a belépőjét az a Kultúrpalota jegypénztárában megteheti.

Mint megtudhattuk a sok fővárosi sztár mellett a bajai Pethő Dorka is a főszereplők között lesz, valamint a kalocsaiak üdvöskéje Stéphanie Schlesser is.

A szereposztás

Kérdésként merült fel, hogy miért a Szentháromság téren lesz felállítva a nagyszínpad, hiszen a lezárások korábban sok bosszúságot okoztak. Mint megtudhattuk, művészeti szempontból minden a tér mellett szólt. A szigetben az esti fellépéseknél rengeteg szúnyog és bogár repkedett a rivaldafényben ami zavarta az előadókat, valamint az átjárás is nehéz volt a színpad és a Turisztikai Központ között, ahol öltöztek a színészek. Ha eső volt sár, ha szárazság por, és nagy is volt a távolság a gyors öltözéseknél. Némedi Istvántól viszont arra is kitért, hogy most sokkal rövidebb ideig lesz lezárva a tér, mint a korábbi időszakban. Erről pontos tájékoztatást későbbre ígértek.

Nyereményjátékon ilyen CD-ket is ki fognak sorsolni

hozzászólok