2022. 26. Jusztina, Pál

Magazin

Vasárnap ismét várják a gyerekeket

Antal Tibor | 2021. Szeptember 13. 08:47:10 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Immár hatodik alkalommal, de ezúttal új helyszínen várják a gyerekeket és az őket elkísérő szüleiket a Kismotoros- Gyermekbicikli, és ezúttal már Gokart Olimpián.

-Eddig többnyire gyermeknap mindig a Belvárosi Templom melletti területen jelöltük ki a pályán, ám most hogy a Petőfi – szigetben az önkormányzat vízitelepének udvarán felfestették a Kresz parkot, így adja magát a lehetőség, hogy ide átköltöztessük a népszerű rendezvényt. Ezúttal is mindenki korosztályának és kedvtelésének megfelelő járművel indulhat, újdonságként pár gokart is lesz, és az Axiál Kft. jóvoltából még meglepetés járgányokkal is róhatják a köröket a gyerekek, és természetesen a végén meg is vendégeljük őket- fogalmazott Reményi László, a szervező Bajai Fiatalok Egyesületének elnöke.

Egy kép a tavalyi versenyről

A rendezvény, melyet a város is támogat mindenki számára ingyenes, a helyszínen lehet nevezni, és védettségi igazolvány sem szükséges a látogatásához. A lurkók egymás után a korosztályok szerint külön lesznek indítva, 1-től 9 éves korig várják a mozogni vágyókat. A program szeptember 19-én vasárnap délután 5 órakor kezdődik, és kb. egy óra időtartamú.

hozzászólok