2022. December 8. Mária

Magazin

Utolsó előadások

Bajai Fiatalok Színháza | 2022. November 02. 17:32:09 | Utolsó frissítés: 1 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

UTOLSÓ ELŐADÁSOK!

Presser Gábor – Sztevanovity Dusán – Horváth Péter:

A PADLÁS

félig mese-félig musical

A Bajai Fiatalok Színházának társulata az elmúlt évadban óriási sikerrel mutatta be Presser Gábor – Sztevanovity Dusán – Horváth Péter: A PADLÁS című félig mese-félig musicaljét – azt a darabot, amely az 1988-as budapesti Vígszínházas ősbemutató óta méltán vált a hazai színháztörténet egyik legkultikusabb, legtöbbet játszott előadásává.

Ezen a Padláson „Ég és Föld között” minden megtörténhet, akárcsak a mesékben. Egy fiatal tudós megszállottan dolgozik szuperintelligens számítógépén, és különféle titokzatos számításokat végez, de nyugalmát és munkáját állandóan megzavarják különféle halandó és halhatatlan lények…

Előadásunkat eddig 15 alkalommal játszottuk teltházas közönség előtt, és büszkék vagyunk rá, hogy gyerekek és felnőttek, diákok és nyugdíjasok egyaránt elismeréssel szóltak produkciónkról és sok élményt vihettek haza a szívükben. Ebben az évadban UTOLJÁRA még négy alkalommal – november 5-én, 6-án, 11-én és 13-án műsorra tűzzük A padlást!

Jegyek elővételben már válthatók a Bácskai Kultúrpalota Jegyirodájában (Baja, Szentháromság tér 3., tel.: 79/321-341) és a jegy.hu-n.

Jegyárak:  4200,-  3700,-  3100,-  2700,- Ft.

Csoportos színházlátogatás esetén minden 20 fő után egy kísérőnek ingyenes jegyet biztosítunk!

SOK SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT EGY VARÁZSLATOS ESTÉRE

A BAJAI VÁROSI SZÍNHÁZBAN!

hozzászólok