2022. December 8. Mária

Magazin

Csokit vagy csalunk!

Antal Tibor | 2022. Október 31. 21:15:37 | Utolsó frissítés: 1 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Egy lelkes anyukának – Vadászlaki – Szabó Petrának – köszönhetően igazi csokit vagy csalunk, Haloween-i csokigyűjtést rendeztek Baján az alvégi városrész pár utcájában. Előzetesen a postaládákba be lett dobva a felhívás, miszerint a környékbeli gyerekeknek van lehetősége a részvételre, illetve olyan címeket is kerestek, ahová mehetett a siserehad.

Volt is jelentkező bőven, ráadásul nemcsak a környékről, hiszen a városi Halloween party-ról is sokan lemaradtak a nagy érdeklődés miatt. De házigazdákból sem volt hiány. A gyerekek szülei mellett például kisbabás családok, több idős néni, köztük egy dédnagymama is szívesen látta a gyerekeket a Meggyfa, a Platánfa, a Bajza, a Hild József és a Herman Ottó utcában.

A jelmezek persze ötletesek és rémisztőek voltak, mint ahogy a fogadóállomások alkalmi dekoratőrei is kitettek magukért. A Halloween ünnep Magyarországon máig megosztja a társadalmat. Sokan ellenzik térnyerését, mások örülnek neki. De egy biztos: ma este ezeknek a gyerekeknek egy hatalmas élményt sikerült szereznie a lelkes anyukának!

A 30 fős különítmény mellett egyébként alkalmi kisebb csoportok is becsengettek a feldíszített házakba, és természetesen ők sem távoztak sehonnan üres kézzel.

hozzászólok