2021. 23. Zoltán

Magazin

Újra koncertek

Antal Tibor | 2021. Június 05. 19:09:59 | Utolsó frissítés: 3 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Hosszú idő után végre újra koncerteket lehet rendezni az országban, így Baján is. A szezont a tavaly debütált Sugó Strand System sorozat nyitotta meg. Igaz, ezúttal nevétől eltérően nem a Sugovica – partján, hanem a Petőfi – szigeti Turisztikai Központ mögött. Méghozzá úgy hogy a hátrafelé nyitható épületben a zenekarok bent, a nézők pedig a szabadban helyezkedhettek el.

Előkerültek a védettségik

A rendezvény csak védettségi igazolvánnyal volt látogatható, amit ellenőriztek is a bejáratnál, azonban jó hír, hogy a kordonom kívülről is tökéletesen látható minden, és abszolút nem gáz a helyzet, úgyhogy aki nem rendelkezik ilyen okmánnyal legközelebb lejöhet bátran.

Sokan voltak akik kintről nézték a koncerteket.

A délutánt a bajai Heavenhike zenekar nyitotta meg, akik tavaly október óta nem koncerteztek, így kicsit nekik is kicsit szokatlan volt a helyzet. A közönség is igazából csak a padoknál iszogatva hallgatta a zenét, bár három kislány nagyon jó műsort csinált a végén. Erről videó hamarosan.

Szombat esti láz

A Heavenhike ismert slágerei mellett már játszott olyan dalokat is, amik a szeptemberben megjelenő új albumukon fognak szerepelni, valamint a héten debütált klipjükből ismerhető Kár beléd-et is elmuzsikálták.

Heavenhike

Őket Érczy Ramon vaskúti bandája a Traktorock követte, ám a program fél óra csúszása miatt ezt a koncertet már nem vártuk meg.

Traktorock Fotó:Ódor Krisztián

A buli 21 órától DJ Boby Retro Partyjával zárul, mely a tervek szerint éjfélig fog tartani.

hozzászólok