Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!
November 3-4-5-én rendezték a Tihanyi Garda Fesztivál keretén belül a hagyományos főzőversenyt a Balaton- felvidék egyik legszebb helyszínén. A tihanyi Visszhang-domb immáron 16. alkalommal ad teret e rangos nemzetközi szintű megmérettetésnek. A Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesületét az idén öt tagunk képviselte,Göldner Tibor, Szentiványi Gábor, Horváth Árpád,Horváth Bálint és Varga György.
Halászlé kategóriában a Göldner-Szentiványi-Varga csapat bronz minősítést míg Horváth Bálint ezüst minősítést kapott. Egyéb halétel kategóriában Horváth Árpád csukapörköltet és Göldner Tibor harcsapaprikást főzött.
A harcsapaprikásra ezüst minősítést ítélt meg az ismert gasztronómiai szakemberrel Benke Laci bácsival vezetett gasztronómiai zsűri. Gratulálunk az eredményekhez!
Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete