2020. 10. Amália

Magazin

“Tanévzárás” a Szemétfogócskásoknál

Bátori Magdolna | 2020. Június 08. 07:20:40 | Utolsó frissítés: 1 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:Bátori Magdolna facebook oldala

Végre az időjárás kegyes volt hozzánk és lezárhattuk a Szemétfogócska 4. évének első félévét, a következő eredményekkel:A négy tavaszi fordulón,

– 104 gyermek,

– 70 felnőtt,

– 7 konténernyi szemetet,

– 165 db zsákot és sok-sok zsákolhatatlan hulladékot gyűjtött. Úgy gondolom, hogy ezért a teljesítményért minden résztvevő KITŰNŐ BIZONYÍTVÁNYT érdemel és a 4. év második félévébe léphet, ami majd augusztus végén, vagy szeptember elején kezdődik.

A mai napon szokás szerint – bőven órán belül – megpakoltuk a 2 db konténert, 27 gyermekkel és 17 felnőttel.Sajnos az egyik konténer fedeles volt, így nem tudtuk fölmagasítani, de azért 35 db zsákkal még megfejeltük a mennyiséget.

A gyermeklétszám bővítését TIRALLA TÍMEA és SEREI ANITA volt kolléganőimnek KÖSZÖNÖM, akik “fertőzték”az osztályukba járó tanítványokat a szemétfogócskás szemlélettel. Így a GYAXI-ból a záró gyűjtögetésen19 kisiskolás vett részt szülői kísérettel.Természetesen a jutalmak mennyisége is a tanévzáró ünnepélyek hangulatát tükrözte, hiszen a szokásos szuveníreken túl minden gyermek még plusz 3 ajándékot kapott.

A BAJAI SZENT RÓKUS KÓRHÁZ Egészség Fejlesztési Irodája, – FÖLDESI ÁGOTA közreműködésével – már másodszor ajándékozta meg a gyerekeket: most éppen édességgel. Az OPTIMUM SOLAR tornazsákkal és jégkrémmel jutalmazta a szorgos gyűjtögetőket.Mindkét támogatónak nagyon szépen köszönöm a csapat minden résztvevője nevében is a felajánlott meglepetéseket.A gyerekek nagyon örülnek a váratlan bónuszoknak!!Ezzel a szemétfogócskás első félévet lezárom.Mindenkinek jó pihenést, szép élményeket kívánok a szünetre.Találkozzunk a nyár végén megújult erővel és elszántsággal!

Bátori Magdolna

hozzászólok