2020. 12. Dalma, Izabella

Magazin

SMARTBIKE -kismotoros kihívás

Hoffmann Mónika | 2019. November 19. 05:35:18 | Utolsó frissítés: 8 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:Hoffmann Mónika

November 16-án 10-től 14 óráig a z Életben Maradni Mentős Alapítvány, a Bajai Ifjúsági Fórum és a Bajai Vízisport Klub várta a bajai kismotoros fiatalokat egy közös délelőttre.

24 kismotoros fiatal és 6 felnőtt motoros (Baja Team Motoros Baráti Kör ) fogadta el a meghívásunkat és vettek részt a szombati programon. A “kihívás” beszélgetéssel kezdődött, melyen tiszteletét tette “Matyi bácsi” (Bálind Mátyás, Európa legidősebb aktív motorosa) is, aki mesélt a tapasztalatairól. Ezt követően Bálint Levente vezetéstechnikai szakoktató vezetésével ügyességi pályákon mérték össze tudásukat a fiatalok. A szünetekben a rendőrség által hozott “részeg szemüvegben” gokartoztak, ezzel is segítve az alkoholmentes közlekedést.

A program végén gyorsulásos feladatot is teljesítettek. Azokat akik az egész programon részt vettek a legvégén Levente értékelte és díjazta is.
Így a SMARTBIKE 1. helyezettje: Guzsván Gergő, 2. helyen Werner Ramón, 3. helyen pedig Czick Martin végzett.

Gratulálunk minden fiatalnak! Azoknak is akik nem lettek helyezettek. Csodálatos napot töltöttünk együtt (fiatalok, felnőttek, segítők, szülők). A motoros fiatalok igazán összetartó közösséggé alakultak a program végére (értékelésében mondta Levente), és nagyon fegyelmezetten és koncentráltan csinálták végig a 3 és fél órás vezetéstechnikai képzést és versenyt!

Külön köszönetünket szeretnénk kifejezni a Bajai Team Motoros Baráti Kör tagjainak, hogy eljöttek és példát mutattak a fiataloknak. megmutatták, hogy a motorozás egy életforma és ezt minden motorosnak el kell sajátítania!

Köszönjük a Bajai Országos Közforgalmú Kikötőműködtető Kft-nek (Nagy Lászlónak), hogy rendelkezésünkre bocsájtották a parkolót és a központi épületüket!

Köszönjük a Városi Diákönkormányzat tagjainak is, hogy segítettek a szendvicsek elkészítésében és a papírmunkában!

Ezen a napon mi felnőttek is sokat tanulhattunk a fiataloktól!
Folytatás tavasszal!

hozzászólok