2022. December 8. Mária

Magazin

Nyílt nap a Bajai III. Béla Gimnáziumban

Sajtóközlemény | 2022. November 19. 07:09:14 | Utolsó frissítés: 3 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Az intézmény ’Kóstolj bele a Bélába’ címmel november 12-én megtartotta nyílt napját, amelyen több mint száz kisdiák vett részt. A klasszikus nyílt órák látogatása helyett az iskola tanárai az érdeklődőket egy modernebb, interaktív feladatokkal színesített programmal várták. A résztvevők nagy lelkesedéssel és érdeklődéssel végezték a feladatokat. A szervezési munkálatokból a bélás diákok is kivették a részüket, így lehetőség nyílt arra, hogy kicsik és nagyok közvetlenül beszélgessenek az iskolai életről.

A játékos programokkal párhuzamosan az intézmény vezetősége tájékoztatót tartott, kiemelve, hogy az iskola fő törekvése a teljesítményképes tudás biztosítása és a diákok eredményes felkészítése a kétszintű érettségi vizsgára. A végzősök továbbtanulási aránya kimagasló: a felsőoktatási intézményekbe való bejutás eredményességi mutatója az elmúlt 10 évben 88-99 % között volt.

A gimnáziumba való bejutás feltétele a felvételi eljárást megelőző központi írásbeli vizsgán való részvétel, amelyre a jelentkezés határideje: 2022. december 2.

A vizsga időpontja 2023. január 21. 10:00 óra (szombat).

A III. Béla Gimnázium várja sok szeretettel azokat a jó képességű, kitartó és sok munkát vállaló diákokat, akik szeretnek és akarnak is tanulni, akik értékes tudásukat szakmailag megalapozott tanári közösségtől kívánják megszerezni, és sikeres felvételivel neves felsőoktatási intézmények falai közé bekerülni.

hozzászólok