2022. 18. Ilona

Magazin

Bajai halfőző sikerek Mohácson és Barcson

Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete | 2022. Július 17. 15:30:33 | Utolsó frissítés: 1 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete

Július 16-án rendezték a hagyományos Dunamenti Halfesztivált Mohácson. A rangos mezőnyben a Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesületét Ikotity József képviselte. A IV. Dunamenti Halfőzőfesztivál versenyén a “legfinomabb dunamenti halászlé” kategóriában aranyminősítést, és első helyezést ért el amihez szívből gratulálunk! További sok sikert a bajai halászlé népszerűsítésében végzett kiváló munkádhoz!- írta a Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete

VI. DRÁVAMENTI HALFŐZŐ VERSENY

Július 17-én rendezték az immár hagyományosnak tekinthető VI. Drávamenti Halfőző Versenyt Barcson. Erre a rendezvényre a múlt évi sikerre alapozva meghívást kapott a Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete. Ismételten 300 adag megfőzése volt a feladatunk,melyet a visszajelzések szerint kiválóan teljesítettünk.

A versenyen két kategóriában indulhattak versenyzők. Az egyik a Halkedvelők kategóriája a másik pedig az Al-Duna Dráva kategória. Mindkét kategóriában indultak versenyzőink akik közül Varga György I. helyezést ért el a kiválóan elkészített sülthalas táljával. Az Al-Duna Dráva kategóriában Munk Erik I. helyezést Bajai Győző III. helyezést Gyurkity István IV. helyezést ért el.

Gratulálunk egyesületi tagtársainknak! Horváth László elnökünk a szervezőktől arany serleget vehetett át a rendezvény sikerében végzett kiemelkedő egyesületi munkánkért. Köszönjük a meghívást a lehetőséget a bajai halászlé népszerűsítéséért Nagypál Jenő szervező,zsűri elnöknek,Ferenc Krisztián szervezőnek és Barcs város Önkormányzati Képviselő Testületnek!

Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesület

hozzászólok