2023. 3. Balázs

Magazin

Mézeskalács csodák a Bányaiból

BSZC Bányai Júlia Technikum és Szakképző Iskola facebook oldala | 2022. December 17. 14:23:01 | Utolsó frissítés: 2 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Mint minden évben, idén is megrendezte a Bányai Júlia Technikum és Szakképző Iskola a hagyományos adventi időszakra tervezett házi mézeskalácsház-készítő versenyét. A versenyt két kategóriában indították: nappalis tanulók és esti oktatásban tanuló felnőtt diákok számára.

Természetesen elsősorban cukrásznak készülő tanulók adták be csodálatos munkáikat, bizonyítva tehetségüket, kreativitásukat. A házikók elbírálására szakmai szemmel is kiválóan értékelni tudó zsűrit hívtak, akik szeretettel látták el ezt a nemes feladatot.

A zsűri tagjai: Deutsch Kornél (mestercukrász, cukrászat tulajdonos, az iskola egykori cukrász tanulója), Szániel Nikolett és Huszár Brigitta (az iskola végzett cukrász tanulói, jelenlegi ifjúsági osztályok diákjai). A házikók arany, ezüst és bronz-minősítést kaptak, az eredményhirdetést az utolsó tanítási hétre szervezik.

Köszönjük a verseny megtervezését Váradi Zsuzsanna cukrász szakoktatónknak, valamint a zsűri tagjainak a hiteles, komoly, segítő szándékú szakvéleményét! Gratulálunk versenyző tanulóinknak az egyedi remekművekhez!-írta az iskola közösségi oldalán.

hozzászólok