2020. 10. Amália

Magazin

Lesz autósmozi Baján!

Antal Tibor | 2020. Június 02. 15:49:26 | Utolsó frissítés: 1 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Forrás:mozgomozi.hu

A koronavírus kapcsán az óvintézkedések a mozikat sem kímélték. és így az országot járó, havonta Baján is vendégszereplő Mozgó mozi is leállni kényszerült. Valahonnan innen jött az ötlet, hogy a régi hagyományokat visszahozva autósmozik üzemeljenek országszerte, hiszen így lehet biztosítani az érintkezésmentességet. A középkorú, és idősebb generáció bizonyára még emlékszik arra, hogy a 90-es évek elején volt autósmozi Baján, méghozzá a Park-erdőben.

Most a tervek szerint nem ott lesz, hanem a Petőfi – szigetben a rendezvénytéren. Elsőként két vetítés lesz június 19-én, és június 20-án 21.30-tól (21-től lehet beállni) Nem friss mozifilmekről lesz szó, hanem igazi klasszikusokról. Pénteken a Meseautó eredeti 1934-es változatát, szombaton pedig a Vissza a jövőbe I-et vetítik majd.

Marty és a Doki kalandjai felejthetetlenek

A hang az autórádiókból fog jönni, és amit még nagyon fontosnak tartunk kiemelni: a filmek megtekintése ingyenes lesz! De éppen ezért is előre kell regisztrálni, hiszen csak 50 személyautó fér el a placcon. Ezt mindenki megteheti a 0630-3518119-es telefonszámon. A helyszínen büfé is fog üzemelni.

A vetítések a tervek szerint rendszeresek lesznek.

hozzászólok