2024. 3. Kornélia

Magazin

Körbetekerték a Velencei – tavat

Bátori Magdolna | 2022. Szeptember 25. 18:09:47 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:Bátori Magdolna facebook oldala

Ez volt……és ez lesz…..a Szemétfogócskásoknál

A 2022-es év második félévét – a mecseki túra helyett – egy VELENCEI Tó körbe bringázással indítottuk. Szombaton – mint általában a kirándulásoknál lenni szokott – korán kukorékolt a kakas, mert 5.14 órakor indultunk Agárdra, hogy kerékpárral is gyakoroljuk a túrázást. 29 fővel vágtunk neki a próbának, 14 felnőtt és 15 gyermek nyomta a pedált, és hősiesen küzdött az emelkedőkön. Egy ovisnak biztosan nem lett izomláza, mert ő utánfutóból szemlélte a tájat, és szurkolt az apukájának. Nagyon ügyes és fegyelmezett volt itt is a csapat, külön dicséret illeti azt az öt alsó tagozatos gyermeket, akik kiérdemelték a nap hőse címet a táv teljesítésért. Miután mindenkinek tetszett ez a program is, így a résztvevők már a tavaszi bringás folytatást is megbeszélték egy másik irányba. Bízom benne, hogy a múló izomláz után az élmények tartósak és maradandóak lesznek!

A fotók bizonyítják, hogy merre jártunk, és milyen hangulatban telt ez a nap. Nagy köszönettel tartozunk a kirándulásunk két támogatójának:- a REBAMAX Kft ügyvezető igazgatójának – Istókovics Istvánnak, a gyerekek utazási költségének térítését,- az EFI – nek a rengeteg almát és a még több hamuba sült pogácsát, amik a családokat hazáig ellátták.

EZ VOLT szombaton! OKTÓBER 1-én (szombaton) 10 órakor elkezdjük az év második félévének a gyűjtögetését, ahová sok szeretettel hívjuk és várjuk a csapattal együtt, a környezetünkért felelősen gondolkodókat, akik nem riadnak vissza a felelőtlen emberek által szétszórt szemét összegyűjtésétől sem!!

TALÁLKOZZUNK:A Bokodi u. Tüske erdei bejáratánál a 65-ös táblánál, ahol az út mellett már két konténer lesz. Ezen a helyszínen 7.!!! alkalommal fogjuk tisztítani a természetet, de így is lesz bőven dolgunk. Bízom benne, hogy sok-sok dolgos kéz is lesz! Ez lesz szombaton.

hozzászólok