Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!
Budapest – Gazdagon terített asztallá változott a fővárosi Vajdahunyadvár környéke, amely vasárnap estig a harmadik budapesti halfesztiválnak ad otthont.
A szegedi Frank Sándor viszont lefőzte a zsűrit és a kóstoló közönséget. Fotó: Cser Dániel |
– Ennél finomabb szegedi halászlét még nem ettem – dicséri kollégája főztjét Csémy László, akinek kedves szavait rögtön viszonozta Frank Sándor, a szegedi halászcsárda mesterszakács tulajdonosa.
A bajai Ádám Péter, Csémy László és Kolmann Péter többszörös halfőző bajnokok is kitettek magukért. Fotó: Bors |
– Mintegy háromszázhatvanan kóstoltak és szavaztak – mondja a Délmagyarországnak Németh József, a rendezvény szakmai védnöke, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség tagja.
Forrás: www.delmagyar.hu
Ne feledjük el, hogy minden csak játék, és messzemenő következtetéseket nem kell levonni belőle.
A bajai embereket viszont annyira megmozgatta ez a dolog, hogy lenne egy ötletem: csináljunk egy visszavágót nyáron Baján!