2018. február 25. Mátyás

Magazin

Kiívánságpiac

Antal Tibor | 2017. szeptember 30. 17:15:25 | Utolsó frissítés: 1 hónapja

 

 

Exkluzív sztárvendéggel találkozhattak ma délelőtt azok, akik a bajai piacon jártak, hiszen a mulatós zenei ágazat egyik legnagyobb magyarországi csillaga, Márió, a harmonikás járta stábjával a sorokat. No, nem a szezonális zöldségeket és gyümölcsöket keresték, hanem a Kívánságpiac nevű műsor egyik epizódját forgatták, néha kisebb fennakadást okozva ezzel.

 

 

A struktúra lényege az volt, hogy a járókelők egy rövid riportot követően kérhettek egy számot a népszerű harmonikástól, amit az el is játszott nekik. Márió egyébként nagyon közvetlen volt mindenkivel, és közös fényképeket is lehetett vele készíteni.

 

 

Akadt példa egy - két extrém esetre is. Egy férfi például megvette volna Márió harmónikáját, de sokallta érte a kért 1 millió forintot, és mivel nem közeledtek az álláspontok, az üzlet nem jött létre. De volt olyan hölgy is, aki megmondta Máriónak, hogy tudja hogy ki, mert volt egyszer a tévében.

 

Videó:

 

 

De ez mind semmi ahhoz képest, hogy a végén a hátsóbejáratnál Márió Palikának is zenélt, aki legalább annyira híres Baján mint a harmonikás, és  színpadon sem jön zavarba, ha énekelnie kell.

 

A legendák köztünk élnek

 

Facebook galériánk:

https://www.facebook.com/pg/sugopartihirek/photos/?tab=album&album_id=1832222120151165

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment