2024. 18. Andrea, Ilma

Magazin

Kényelem és stílus ötvözve – hogyan válasszunk férfi rövidnadrágot nyárra?

| 2023. Május 17. 06:23:42 | Utolsó frissítés: 11 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Men and coffee on the beach

A rövidnadrág ugyanolyan fontos eleme a férfi ruhatárnak, mint egy klasszikus póló. A melegebb hónapok beköszöntével a hosszú nadrágokat felváltják nyári társai. Nagyobb kényelmet biztosítanak a forró napokon, és emellett hangsúlyozzák a férfialakot. A rövidnadrág korlátlan terepe a stíluskísérleteknek. Fedezd fel az Answear.hu-val, hogy melyek lesznek a férfi rövidnadrágok legdivatosabb modelljei ebben a szezonban.

Te már átkapcsoltál nyári módra?

A rövidnadrág kétségtelenül kulcsfontosságú eleme a férfi ruhatárnak a forró napokon. Tökéletesek nyaraláshoz, kempingezéshez, valamint a melegebb hónapokban a városban. A férfiak a rövidnadrágokat mindenekelőtt tagadhatatlan kényelmük miatt értékelik. Ráadásul nagyon praktikusak is, a nyár pedig elviselhetetlen lenne nélkülük. Érdemes megjegyezni, hogy a férfi rövidnadrágok jelenleg többféle stílusban, szabásban és méretben kaphatók az Answear.hu online áruházban. Így, mindenki könnyen találhat magának valamit, és eredeti, divatos stílust alkothat. Mit szólnál egy szenzációs chino nadrág modellhez?

Városi stílusú férfi rövidnadrág

2023 egyik leginkább szembetűnő trendje minden bizonnyal a cargo nadrág lesz. Nyári változatban ezek rövidebb, szélesebb, jellegzetes, kissé katonás megjelenésű rövidnadrágok. Egy bő inggel vagy akár egy klasszikus pólóval kombinálva tökéletesen illeszkednek a városi sikkekbe. A legjobb, ha sportos stílusban tartjuk őket. A legnépszerűbb modellek a földszínek – terepszínű, sötétzöld, barna vagy szürke. A fekete férfi rövidnadrág is időtlen választás, amit érdemes bevinni a ruhatáradba. Csekkold a férfi rövidnadrág answear kalibereit, és válogass kedvedre a legmenőbb nyári trendek ajánlatai között!

Man Wearing Summer Shorts Sitting On Park Bench Under Tree With Takeaway Coffee Using Mobile Phone

Tökéletes férfi fiatal rövidnadrág – hogyan válasszunk?

Mindenekelőtt a vásárlás előtt érdemes átgondolni, hogy hol és milyen körülmények között hordjunk rövidnadrágot. A városi stilizációk esetében nagyon jól mutatnak a farmerből vagy sima pamutból vagy szövetből készült modellek. Hosszuk a preferenciáktól függően általában valamivel térd felett legyen. Remekül mutatnak majd egy divatos, mintás férfi pólóval és a kötelező napszemüveggel. Erdei nyaraláshoz vagy kempingezéshez érdemes rövidebb, zsebes cargo nadrágot venni. Ez nagyobb mozgásszabadságot tesz lehetővé, ugyanakkor praktikusabb is. A férfi rövidnadrág kiválasztásakor már az elején érdemes odafigyelni az anyagra. Minél természetesebb – pamut vagy lenvászon – annál légiesebb lesz a rövidnadrág. Természetesen elasztán vagy egyéb műanyag hozzáadása is javasolt. Nekik köszönhetően az anyag kevésbé lesz ráncos, tartósabb és könnyebben ápolható. Egy ilyen kombináció a kiváló minőség garanciájaként szolgál.

Hogyan állítsunk össze kényelmes szetteket a nyárra?

A következő szezon általánosan elfogadott trendjei azt javasolják, hogy a ruhákat a monokromatikus színek elve alapján kombináljuk. Ha az egész ruházatot hasonló árnyalatokban tartjuk, akkor mindig hozzuk a smart casual lenyűgöző stílusát. Egy férfi barna rövidnadrág, egy sima bézs V-nyakú póló és egy bőr mokaszin pár nem csak a legközelebbi barátokkal való találkozáshoz, hanem munkához is tökéletes lesz, ahol kevésbé kötelező öltözködési szabályok érvényesülnek az alkalmazottak körében. Az ilyen stílus jó kiindulópont lehet saját alternatívák létrehozásához.

hozzászólok