2023. 10. Gréta, Margit

Magazin

Íme a focipályák cipősztárjai!

| 2022. Június 01. 07:28:05 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Igaz a labdarúgásban is első a sport iránt érzett szeretet és elhivatottság, de azért a kiegészítők is lényegesek.

Vannak cipők, amik focizásra születtek?

Igen! A Puma future úgy tűnhet a jövőből pottyant ide, a jelenbe. Az tény, hogy a gyártó kitett magáért, ráadásul a kollekció számtalan talajtípusra külön megoldásokkal szolgál. Tehát az kizárt, hogy a stoplis variáció valahogy műfűre keveredjen, mert hogy mindkét kategóriához társítható modell, sőt. Puha talajon és teremben is lábakra húzhatóak azok a fajták, amiket a cég speciálisan az adott körülményekhez álmodott meg. Innentől fogva talán nem meglepő, hogy ezek a cipők maximálisan képesek alkalmazkodni a körülményekhez, ezáltal támogatva egyrészt a kényelmet, másrészt pedig a teljesítményt. A hatékonyság ugyanis egyetlen egy módon fokozható, ha a komfort stimmel. Márpedig ezeknek a lábbeliknek nemcsak a vonalvezetése és a formavilága egyedi, hanem a tulajdonság-profiljukat is a különlegesség jellemzi. Szóval akár azt is mondhatnánk, hogy ezek a lábbelik hamisíthatatlan időutazók, ám nem kell várni a jövő évig rájuk, mert már most elérhetőek, beszerezhetőek és munkába állíthatóak!

Mivel érdemes még a bőrt rúgni?

Lelkesedéssel például, na de hogy maradjunk a professzionális lábbeliknél, a Nike Mercurial nem hagyható figyelmen kívül. A gyártó évtizedek óta bizonyít, mégpedig világviszonylatban. Nem a véletlen műve, hogy focicsillagok lábain köszönnek vissza ezek a modellek. Az Elite és a Pro variációk a csúcsra emelik a labdarúgás élményét. Természetesen a vállalat háza táján sem lehet kérdéses a specifikáció, sőt. Ha a Pumáról azt állítottuk, hogy a jövőből érkezett, akkor a Nike egy másik dimenzióból. Mert az a fajta profizmus, amit a cipők borítékolnak tényleg hajtásra, futásra, cselezésre és igen, gólrúgásra születtek. Meg persze védésre. Úgyhogy nincsen apelláta az esetükben: irány a műfű, a salak, vagy a terem és indulhat a meccs!

És hogy még egy kicsit időzzünk a kezdő sípszó előtt a gyártónál, a Nike Tiempo is figyelemre méltó előnyökkel büszkélkedik. A professzionális specifikációk a kollekció esetében is alapvetőnek tekinthetőek. Ahogy a vonzó megjelenés sem szenvedhet csorbát, mert bár ezt nem emeltük ki külön, de nyilván a megléte olyan alap, ami megingathatatlan. Az bár kétségtelen, hogy a praktikusság és maradéktalan funkcionalitás mindenkor elsőbbséget élveznek, na de a szemrevaló külső sem hiányozhat az ellenállhatatlan kerek egészből!

hozzászólok