2018. február 19. Zsuzsanna

Magazin

Ilyen egy igazi kollektíva

Antal Tibor | 2017. július 17. 14:31:41 | Utolsó frissítés: 1 éve

 

Fotók: Vidók Melinda facebook oldala

 

Kevés olyan összetartó munkahelyi közösség van mostanában, mint amilyent az Újvárosi Óvoda óvónők  alkotnak.  A lelkes kollektíva ugyanis kiegészülve Fehér József tanár úrral az idén is közös nyaralással töltötte a szünidő egy részét. De nem ám a pihenésről, a túlzott kényelmeskedésről van szó, hanem a főszerep az aktív kikapcsolódásé, a kalandoké.

 

 

"8 fős csapatunkkal (mint minden évben) július első hetében kerékpártúrát szervezünk. Az idén visszatértünk a Dunakanyarba (Vác- Naszály-hegy- Visegrád- Dunabogdány - Szentendre), hiszen két éve több látnivalót is kihagytunk... Többféle járművet is kipróbáltunk: vonatoztunk, tekertünk, kompoztunk, gyalogoltunk (nem keveset, jó magasra), utaztunk platós autón... Meseszép helyekre eljutottunk, sokat nevettünk, jól éreztük magunkat, így gyorsan eltelt az 5 nap" - írta összefoglalásként Vidók Melinda facebook oldalán.

 

 

És valóban: a képeket látva ezeket a közös élményeket a kis csapattól nem veheti el senki, és az évközi  szürke hétköznapok is jobban fognak pörögni tőle.

 

Sok jó ember kis helyen is elfér

 

Szentendre

 

Csúcs ez az érzés

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment