2021. 23. Zoltán

Magazin

Gyermeknap nemcsak védettségivel

Baja Marketing Kft | 2021. Május 26. 04:47:43 | Utolsó frissítés: 4 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kedves Bajaiak!

Az elmúlt héten életbe lépett új kormányrendeletek a mi városi rendezvényeinket, programjainkat is módosították. Erről hamarosan egy bővebb cikket is olvashatnak a baja.hu-n.A legfontosabb információk a közelgő hétvégére nézve:- A vasárnapi gyermeknapi SZABADTÉRI programokon való részvételhez NEM SZÜKSÉGES A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY! A programok területén egy időben legfeljebb 500 fő tartózkodhat, így amennyiben a létszám megtelik, a belépésnél szíves türelmüket kérjük, kollégáink folyamatosan számolni fogják a résztvevőket.

Vasárnap délelőtt lesz az új KRESZ park megnyitója is

A Turisztikai Központban megrendezésre kerülő programok látogatásához 18 éven felülieknek a védettségi igazolvány megléte szükséges! A májusfa kitáncoláshoz kötődő Nemzetek tánca programunk a Városháza udvarán kerül megrendezésre, az ezen való részvételhez – miután zenés-táncos rendezvényről van szó – ugyancsak védettségi igazolvány szükséges!- A pénteki Városházi esték programunkon való részvételhez a városháza udvarán nincs szükség a védettségi igazolványra.

Amennyiben rossz idő miatt a Bácskai Kultúrpalotában kell megtartanunk az eseményt, úgy a védettségi igazolvánnyal nem rendelkező nézőink aznapi belépőjegyét visszaváltjuk. Megértésüket köszönjük! Számtalan kérdés érkezik hozzánk nap mint nap a védettségi igazolványokkal kapcsolatban, hogy kiknek, mely rendezvényeken, helyszíneken szükséges ezek megléte. A tisztánlátásban szeretnénk segíteni Önöknek, ennek érdekében tesszük közzé a leggyakoribb kérdésekre adott válaszokból készült összeállítást.Továbbra is szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy ezeket a rendeleteket NEM MI hozzuk, a városi programokon azonban kötelességünk betartani és betartatni őket. Kérjük ennek megértését és elfogadását!

Köszönettel:Baja Marketing Kft.

hozzászólok