2022. 18. Ilona

Magazin

Futóverseny, szerenád és tűzijáték

Antal Tibor | 2021. December 28. 09:46:56 | Utolsó frissítés: 8 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Nehezen, de végül megtaláltuk milyen ünnepi programok lesznek Baján Szilveszterkor. Először is délelőtt 10 órától rendezik a Petőfi – szigetben a Rotary Szilveszter Futást, mely jótékonysági célokat is szolgál.

Az utolsó adventi gyertya meggyújtásakor kisebb meglepetésünkre a Polgármesteri Hivatal erkélyéről is szólt a zene. Az akkor ígérték, ennek lesz folytatása. Nos, nem is kell erre sokat várni, hiszen a Szilveszteri Szerenád is innen lesz hallható, méghozzá Kardffy Aisha, és Kerényi Miklós Máté előadásában.

Utána tűzijáték is lesz, mellyel kapcsolatban a következő lezárásokra kell számítani.

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatom Önöket, hogy Baján a Szentháromság téren 2021. december 31. napján éjjel szilveszteri szerenád és tűzijáték kerül megtartásra. A balesetveszélyes helyzetek elkerülése és az esemény zavartalan megtartása érdekében közlekedési korlátozásokra kerül sor. A Szentháromság tér nyugati (Sugovica felőli) szektora, valamint a tér alatti sétány (Miskolczy Ferenc sétány) és a nyugati szektor közötti útszakasz 2021. december 30. (csütörtök) 00.00 órától 2022. január 1. (szombat) 07.00 óráig a tűzijáték eszközeinek telepítése és a tűzijáték miatt lezárásra kerül, ott parkolni nem lehet. A fenti időpontokban az átlóban elfordulva a Duna szálló előtti rész megközelíthető, és onnan a szokásos módon az Attila u. felé a teret el lehet hagyni. Kérünk minden közlekedőt, hogy a balesetveszélyes helyzetek elkerülése érdekében tartsák be a kihelyezett irányjelzők és a szervezők jelzéseit.

Baja, 2021. december 23.Tisztelettel: dr. Papp Zoltán jegyző

hozzászólok