2021. 16. Gusztáv

Magazin

Fodrász vagy varázsló?

Tardi Csilla | 2019. Október 20. 19:11:17 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Szombaton Fátrai Krisztina mesterbajnok, és Trauninger Nikolett budapesti fodrászok tartottak képzést  a bajai és környékbeli fodrászok számára, melyre sokan voltak kíváncsiak. Az oktatáson három, a mai trendnek megfelelő melírozást, három hajvágást és a bennük rejlő hibalehetőségeket mutatták be, lépésről-lépésre. Új trükköket, fortélyokat adtak a mindennapi szalonmunkához, kimerítve a göndör hajvágás szabályait, a wrappolás technikáját, a lézervágott frizura módszerét, a koktélozással végzet hazugságvizsgálat elvét.

 

 

 Ezen kívül nagyon fontos azt is tudni, hogy mi, miért történik a hajon egy- egy munkafolyamatban, és az sem mindegy, milyen testtartásban vágunk hajat! A két mesteroktató nagyszerű humorral beszélt arról, hogyan gondolkodjon a fodrász a vendég fejével és hogyan kommunikáljon vele. De, hogy mi volt mégis a fókuszban? Természetesen az archoz szabott fizura elkészítése! Bátran elmondhatom, hogy ilyen színvonalas képzésen régen vehettünk részt, ahol ennyi hasznosítható információhoz jutottunk.

Köszönet érte a Bács-kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának, Szita Timinek a közönségszervezésért és Tóthné Vancsura Mártának, aki a helyszint biztosította.

 

Tardi Csilla mesterfodrász

 

 

 


hozzászólok