2020. 15. Henrik, Roland

Magazin

Felkerült az Í-re a pont

Bátori Magdolna | 2019. December 15. 20:03:34 | Utolsó frissítés: 7 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A Szemétfogócska 3. évének befejező eseményére került sor december 13-án, hiszen végre elérkezett a jutalomkirándulás napja, amit a gyerekek már izgatottan vártak. 33 fős csapatunk korán reggel – kissé álmosan – vonatra szállt és megkezdődött az egész napos élménygyűjtés.Budapestre érkezésünk után mind a négy metrón, trolibuszon, villamoson és HÉV-en is utaztunk, ami sok gyerek és felnőtt résztvevőnek is első élmény volt.


A BKK-s járművek után a PARLAMENT gyönyörű épületét csodáltuk meg és raktároztuk mindazon információkat, amiket ott hallottunk.


A csodálat nem ért véget az ország palotájában, mert 13 órától már a CSODÁK PALOTÁJÁBAN folytattuk az álmélkodást. Mindenki futkosott a kipróbálandó szerkezetek, eszközök, tárgyak között és képzelhette magát annak, akinek éppen szerette volna.


Nagyon hamar elröppent a szűk 3 órányi idő és nekünk indulni kellett a vonathoz, melyen tovább folytatódott a jó hangulat.
A hazafelé úton már a gyerekek következő év ajándékötletéről és a kirándulás új helyszínéről beszélgettek, amiből arra következtetek, hogy jól érezték magukat és jövőre is szívesen jönnek majd SZEMÉT-FOGÓCSKÁZNI.
Én mindenkinek köszönöm az egész éves jelenlétet és lendületes részvételt.
A következő év programjával majd tavasszal jelentkezem.


Az év hátralévő napjaira minden szemétfogócskás családnak szeretettel kívánok sok örömet, valamint szép élmények és emlékek gyűjtögetését.
ÁLDOTT ÜNNEPET MINDENKINEK!

hozzászólok