2019. április 21. Konrád

Magazin

Dunafürdő megtisztítva

Bátori Magdolna | 2018. szeptember 10. 07:16:35 | Utolsó frissítés: 1 éve

 

 

 

A 11. szemétszedegetést a folyamatosan emelkedő vízállás a tervezett ZÁTONYFOGÓCSKÁRÓL SZEMÉTFOGÓCSKÁVÁ alakította, hiszen a homokpadon lévő hulladékot már nem tudtunk begyűjteni. Így is maradt a bokrok és fák alatt bőven feladatunk!!

 

 

Sajnálatos módon a fürdőzők táskájába hazafelé menet már nem fér be az elfogyasztott étel -ital csomagolóanyaga, ami kb.3-4 köbméternyi hulladékot jelentett. Ezen a szombaton Oti néni és a (rejtőzködő ruhás) Feri bácsi úszói a szülőkkel és a törzstagokkal együtt bő 1 óra alatt megtisztította a Duna fürdői területet.

 

Indiana Jones szerepében Pass Ferenc


Nagyon szépen köszönöm a 44 fős sportolói csapatnak, hogy szabadidejüket áldozták a természetet nem tisztelő emberek felelőtlen magatartásáért és ezzel a délelőtti tevékenységükkel is példát mutattak társaiknak. A KÖVETKEZŐ TALÁLKOZÓNK SZEPTEMBER 29-én lesz, ahol a résztvevőket a BAJAI BIRKÓZÓK csapata segíti JAGICZA LACI bácsi vezetésével.

 

 

Természetesen minden természetet tisztelőt tisztelettel várok!!

 

Egy anyuka hozzászólása:

Drága Magdi!
Le kell hogy írjam!
Olyan jó, hogy vagy nekünk és van a szemétfogócska általad. Dani ma olyan lelkesedéssel gyűjtögette a szemetet és azt mondta: Anya! Nagyon jól éreztem magam, mindig jöjjünk. Olyan büszke volt az újabb piros pontjára és én is büszke voltam/ vagyok rá, hogy 5 évesen felfogja ennek az eseménynek a jelentőségét.
Úgy gondolom, higy örök életére” megfertőződött”.

Köszönöm, köszönjük.
Várjuk a következő alkalmat.

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment