2018. február 25. Mátyás

Magazin

Cirkusz a javából

Antal Tibor | 2017. szeptember 29. 10:55:49 | Utolsó frissítés: 1 éve

 

 

Csütörtöktől vasárnapig első alkalommal lép fel városunkban a Mr. Gerard Cirkusz. A cirkuszi sátor az utóbbi idők szokásainak megfelelően a Family center melletti területen található. Az első előadásra csütörtökön mi is ellátogatunk,  és meglepődve tapasztaltuk, hogy milyen nagy az érdeklődés a produkció iránt, ami a csütörtöki napokat egyáltalán nem jellemző akármelyik társulat is érkezik Bajára.

 

 Majdnem teltház volt csütörtökön

 

Ez magyarázható az akciókkal is, de ennél sokkal többről van szó, hiszen például ha rossz az idő, hiába a fűtött sátor az sokakat el szokott riasztani. De rátérve a műsorra: a porond egyik leggyakoribb szereplője, akiről a cirkusz a nevét is kapta Mr. Gerard a bohóc, aki változatos produkcióval köti össze a jeleneteket, amibe természetesen a közönséget is bevonja.

 

Mr. Gerard

 

Rajta kívül a lányok is odateszik magukat a különböző légakrobatikai számokkal, hol párban hol egyedül, és nem mellékesen a férfi szemeket is elkápráztatták.

 

 

Természetesen állatos számok is vannak, és ki kell emeljük, hogy mindegyik produkció. Tehát nem csak arról van szó, ami sok cirkusznál most gyakori, hogy csak megmutatják, hogy hányfajta állatuk van, hanem idomított számokról beszélhetünk Láthattunk kecskéket, pónilovakat, zebrát, lámát, tevéket, szamarakat, lovakat és különleges bikákat is, és még nem tudom mit hagytam ki.

 

A bikát szerintünk a Tatuinról hozták

 

A fő attrakció azonban természetesen a végére marad, Ekkor a német Fernando Maatz  forgó  halálkerékén 10 méter magasban mutatja be produkciót olykor bekötött szemmel is, melyhez hasonlót nem láttunk a közelmúltban.

 

A halálkerék

 

A műsor több mint 2 órás közben egy szünettel. A büfé jól pörgött, fogyott a vattacukortól kezdve a pattogatott kukoricáig minden, viszont nem tapasztaltuk azt az üzletcentrikus hozzáállást ami máskor elmaradhatatlan, és szülőként olykor visszataszító is tud lenni. Gondolunk itt például arra, hogy nem árultak mindenféle villogó kacaton a bejáratnál, vagy hogy nem 2000 Ft volt elkészíteni egy közös  fotót az állatokkal. Sőt, a végén bárki felmehetett a porondra, és a szereplőkkel is pózolhatott.

 

 

Összességébe annak ellenére egy nagyon baráti, hangulatos produkciót láthattunk csütörtök este, hogy a megszokottól eltérően mondjuk nem nagymacskák, vagy elefántok voltak a jéghegy csúcsai, hanem ezúttal kicsit más volt a történet.

 

 

 

A Mr. Gerard Cirkusz még pénteken 18 órától, szombaton 15 és 18 órától, vasárnap pedig 15 órától várja vendégeit a Family center mellett. A városban szétszórt kuponok 500 Ft-os kedvezményre jogosítanak minden nap, valamint ki kell emeljük, hogy a 3 éven aluli gyermekek ingyen tekinthetik meg az előadást.

 

 

Facebbook galériánk:

https://www.facebook.com/pg/sugopartihirek/photos/?tab=album&album_id=1830158963690814

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment