2020. 13. Ipoly

Magazin

Bemutatkozott az Arbeit Sektor

Antal Tibor | 2020. Július 18. 19:31:19 | Utolsó frissítés: 4 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A fákat ellepték a bogarak aSugó-parton

Egy érdekes kezdeményezés vette ma kezdetét a Sugó – parton a csúszka pálya melletti napozóstégen, amit általában kerékpártárolónak szoktak használni a strandolók. Sugó Strand System néven ugyanis zenés összejövetelt tartottak délután fél négytől. Öröm az ürömben, hogy nem volt strandidő, mert igazából így szólt volna nagyot az egész. A délután a reggie jegyében zajlott, a hangulatról művésznevén Selecta Dreadhead gondoskodott.

Fotó:Pulai zsóka

Aztán este 19.45-től egy olyan bajai zenekar következett, akiket eddig csak az internet népe ismerhetett. Az Arbeit Sektornak ugyanis már több videóklipje megjelelt, koncertet azonban még nem adtak.

Arbeit Sektor

” Az Arbeit Sektor egy elektronikus alapokra épülő indusztriális zene, mely az elektronikus alapokat ötvözi a punk zene agresszivitásával. ” -írják róluk a zenei portálok. Annak ellenére, hogy ez volt az első fellépésük, a bajai zenei életben nem ismeretlenek, hiszen a két gitáros Juhász Norbert és Mihályi Ákos is több zenei formáció tagja volt már, többnyire mindig közösen.

Igaza volt Gulyás Gergelynek, isznak a koncerteken

A bő fél órás koncertet egyébként több mint 150-en nézték végig, ki a kirakott kanapékon, ki a töltés oldalában sörözve, de akadt egy kissé ittas szólótáncos is, aki végig ropta az egészet. Szerencsére nem voltunk 500-n, így a vírusveszély nem lett fokozva.

Ilyen bulik pedig még tarthatnának a nyár folyamán, és persze a hab az lenne tortán, ha mellé strandidő párosulna, de ezt ugye előre nem lehet megrendelni.

Facebook galériánk:itt

hozzászólok