2021. 17. Zsófia

Magazin

Akik nem csak álmodni mernek nagyokat …

| 2021. Szeptember 01. 06:59:33 | Utolsó frissítés: 2 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

The LOFT BEAUTY BAR szépségszalon Baján, ahol az ízlés és a stílus találkozik!

Minden bajai számára ismert a Bartók Béla utcában a régi Uránia Mozi. Romos, lelakott falai sok emléket őriznek, viszont sokak számára fel sem tűnt a mellette lévő ugyancsak jócskán lerobbant műemlék jellegű épület, amely az elmúlt hónapban visszanyerte eredeti állapotát.

Kívülről a nagy portálablakon betekintve már sejteni lehet, hogy itt nem csak arról van szó, hogy egy épület ismét rendes kezekbe került. A LOFT BEAUTY BAR felirat még jobban felkelti az emberben a kíváncsiságot, majd az épületbe belépve ámulatba esünk, bajai léptékben nem szokványos, modern, stílusos összhang vár ránk! Annyira zavarba ejtően más, minimál és mégis egyedi, mintha egy lakberendezési magazin képei ugranának fel három dimenzióban elénk! Gondosan összeválogatott színek, anyagok és a berendezés harmóniája árad mindenhonnan. Már csak a látvány kedvéért megéri betérni!

Szorgos tulajdonosok kitartó munkájának gyümölcse érett be ezzel a remekművel és 22 éves fodrászpályafutás megálmodott víziója kelt életre. A tulajdonos fodrászként szakmáját mindig is a szenvedélyének tekintette, folyamatosan törekedett a professzionális magas színvonalú termékek használatára, de a vendégek igényeinek kielégítése ezzel a szalonnal vált teljessé, ahol igényes, minőségi munka párosul a minőségi hellyel.

A szalonban a fodrászat, mellett a nyitott loft térben szintén kiváló szakemberekkel kéz és lábápolás, a galériában pedig egy kíváló kozmetikus műhelye várja szeretettel a szépülni vágyó vendégeket.

Gartulálunk Anita és köszönjük, hogy Baja ismét valami különlegességgel büszkélkedhet.

Sok sikert és sok vendéget kívánunk nektek!

Hirdetés:

Amennyiben Ön is szeretné bemutatni a SUGÓ PARTI HÍREK oldalán vállalkozását, új üzletét, szolgáltatását, keresse szerkesztőségünket. PR cikk megírását és fotók készítését is vállaljuk.

hozzászólok